Augusztusban jön a Madden NFL 15

  • Írta: zoenn
  • 2014. április 29.
  • Megjelenés
Link másolása
A számozás ne tévesszen meg senkit, a tavalyi Madden NFL 25 a széria fennállásának huszonötödik évfordulója miatt kapott egyedi elnevezést, idén viszont visszatér a jól megszokott évszámjelölés.

A jövő héten veszi kezdetét a draft, így az EA Sports elérkezettnek látta az időt arra, hogy bejelentse az amerikai focis sorozatának legfrissebb darabját, a Madden NFL 15-öt. Még precízebb szimulációt és látványt kapunk a pénzünkért, az új konzolokra érkező verziókat természetesen az Ignite Engine hajtja majd.

A Madden NFL 25 augusztus 29-én jelenik meg Európában PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra.

8.
8.
akela_hun
7.
7.
Daveout
Madden nfl 15 és nem 25 a hir végén. ;)
5.
5.
Cristiano
#1: van sokan szeretek sztem
4.
4.
Raam989
Go Panthers! Idén újra nfl játékot fogok venni, 2010 óta nem játszottam friss nfl résszel. :)
3.
3.
MaxiJets
#1: Nem is kevesen.:) és egyre csak népszerűbb lesz a sport hazánkban is. véleményem szerint az NBA után az NFL a legnépszerűbb, vagy legalábbis egyenlően népszerű az NHL-el. Próbáld ki az egyik régebbi részt vagy nézz meg egy meccset és te is nagy eséllyel beleszeretsz. :)
2.
2.
Charlie Scene
Én játszok NFL játékokkal,sőtt még NHL és NBA-t is játszom. Aki nem szereti vagy nem ért az amerikai sportokhoz,az nehezen tud egy NFL játékkal játszani. Bonyolult szabályok vannak,de nagyon élvezetes játék. Már nagyon várom az új NFL játékot.
1.
1.
Cipo3
Tényleg van magyar aki ezzel játszik?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...