Traileren a Murdered: Soul Suspect

  • Írta: fojesz
  • 2014. április 30.
  • Videó
Link másolása
Új Murdered-előzetessel jelentkezett a Square Enix és az Airtight Games, amiben picit közelebbről is megismerhetjük a játék sorozatgyilkosát, akit csak Bell Killerként emlegetnek az újságok...

Bell Killer látszólag koncepció nélkül választja ki az áldozatait, a nevét pedig onnan kapta, hogy minden egyes gyilkosság után egy kis haranggal jelöli meg azokat. Számunkra persze azért érdekes, mert ő ölte meg a Murdered főhősét is, utána kell majd kutatnunk szellemként.

A játék június 6-án jön PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra.

12.
12.
Yanez
#5: Evil Within engem is qrvára érdekel, de ez a játék is kezd megtetszeni, csak nekem még túl kevés amit eddig láttam bekőle.
11.
11.
bane
#10: Nem gáz.:) Én is elsőnek csak a videót néztem, mert még az első videó tetszett. Kíváncsi voltam, hogy mit próbálnak kihozni belőle, de egy kicsit durvább lett, mint amilyennek gondoltam a bejelentésekor..) és ez meglepődésemre tetszik pedig irtózok az ilyen dolgoktól.
10.
10.
_Botika_
#9: Ja tényleg csak a videot néztem meg de az nagyon jó
9.
9.
bane
#8: "A játék június 6-án jön PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra"

Legközelebb figyelmesebben olvasd el a cikket. :)
8.
8.
_Botika_
Nem tudja valaki hogy kifog-e jönni PC-re és ha igen, mikor?
7.
7.
Dkajari
#2: Téged miért nem bannolnak? Ha a trollkodáson kívül nem tudsz érdemlegest hozzászólni inkább ne tedd...
5.
5.
Ez évben, ez az egyik legjobban várt címem! Amúgy is szeretem a sötét hangulatú krimit, pláne, ha misztikummal párosul össze... Ami még kategóriában hasonlít erre és szerintem, szintén tetszeni fog nekem, az az Evil Within. De persze, még félre kell tennem a Watch Dogs-ra, a Dragon Age: Inqusition-re és az Alien Isolation-re is némi zsetont.
2.
2.
Cristiano
szellem zsaru vagy kicsoda jó :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...