Megjelent a Child of Light, itt a launch trailer

  • Írta: fojesz
  • 2014. április 30.
  • Videó
Link másolása
Végre megjelent a meseszép Child of Light, a Ubisoft legújabb játéka letölthető formában vásárolható meg. Ennek apropóján launch trailert is kaptunk a címhez, lássunk egy kis ízelítőt a hangulatból!

A Child of Light egyébként eddig alapvetően pozitív visszajelzéseket kapott a sajtótól, és bár az Edge lehúzta a játékot, tudjuk, hogy a britek sosem bírtak magukkal. A cím 15 dollár fejében tölthető le PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra és Wii U-ra, nézzük a megjelenésre a kiadott trailert:

7.
7.
zozo76hun
tegnap megneztem a demot xbox360-on. hat tenyleg gyonyoru. de a korokre osztott harc-rendszer szamomra teljesen tonkreteszi a jatekot. anno ezert birtam a dune2-t is mert real-time volt a harc benne. az elso harcot meg atvittem de csak azert hogy meg repkedhessek a kislannyal de amikor a masodik harc is bejott >>> quit game...
6.
6.
KopyAti
Mondtam én, hogy nagyon jó lesz, és igazam lett. A megjelenése napjától tolom, s aznap le se tettem. Most egy picit visszafogom magam vele, mert félek hamar vége lesz!
5.
5.
number361
Szívem csücske ez a játék. Megvettem a Deluxe-ot, teljesen megérte, 19 euro volt csak amúgy is. Nálam top10-es játék eddigi évben.
4.
4.
pjoco
South Park is körökre volt osztva mégis milyen jól megoldották. :) Ezt is kipróbálom majd.
2.
2.
DarkLord
Nagyon jó lett , én már eléggé belemélyedtem a játékba.
1.
1.
DON GONDOCS
A körökre osztott harc lehet sokakat elidegenít majd, de rengeteg skill van a játékban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...