Unreal Tournament bejelentés a jövő héten

  • Írta: zoenn
  • 2014. május 3.
  • Hír
Link másolása
Az Epic Games megtörte a csendet: a stúdió fejese a Twitteren elhintette, hogy jövő hét csütörtökön nagy eséllyel bemutatkozik az Unreal Tournament legfrissebb darabja. Nem vicc, a rajongók pezsgőt bonthatnak!

Kíváncsi vagy, hogy miként képzeli el az Epic Games az Unreal Tournament jövőjét? Akkor tapadj a Twitch hivatalos Unreal Engine-csatornájára május 8-án, csütörtökön este nyolckor.

Mark Rein, a stúdió fejese a Twitteren utalt rá, hogy a csapat a fenti időpontban leleplezi az Unreal Tournament következő részét, amit már az Unreal Engine 4 hajt majd. Minden jel szerint egy következő szintre lép a legendás multiplayer FPS-sorozat.

Az igazat megvallva a bejelentésre már szüksége volt az Epicnek, hiszen többek kifogásolták, hogy a stúdió elfelejtett játékot fejleszteni az új engine pátyolgatása mellett. Annak sem örültek sokan, hogy a Gears of War-sorozatot eladták a Microsoftnak, a Fortnite könnyed stílusa pedig nem minden hardcore játékosnak jön be.

31.
31.
Dreadlox
#28: mert a GoW-ba nem azok vannak....
29.
29.
Ecneb
#28: Pont az ilyen kisgyerekek miatt félek kommenteket olvasni :(
28.
28.
D-day
Inkább adnának ki egy GoW szintű játékot, mint ezt az agyhalott Doom lövöldét lézer, meg atom fegyverekkel.
27.
27.
kopic
Jelenleg 3 projekten dolgozik az Epic: egy mobilos játékon, a Fortnite-on, meg egy bejelentetlen next-gen címen (Samaritan ?), amit olyan jelentőségűnek kell majd elképzelni, mint anno a GeoW volt 2006-ban. Szóval szerintem elképzelhető, hogy mobilos UT-t fognak majd bejelenteni.

Ja, és szívesen a hírt.
25.
25.
hurkagyurka2
Jipppííííí, ez tényleg pezsgőt érdemel!!! Még arra lennék kíváncsi, milyen stádiumban jár a fejlesztés, és hogyan tudták ennyire titokban tartani. A durva az lenne, ha idén piacra is dobnák, de szerintem az még odébb lesz... Rengeteg jó játékot hajtottak meg az Unreal motorok, és most meglátjuk, mire képes az új verzió. Mert ki ismerheti jobban az engine képességeit, ha nem ők maguk? Sosem felejtem el, amikor a Quake motorok zárt, szűkös belső terei után az Unreal első részében először léptem ki a lezuhant űrhajó belsejéből. Wow, óriási élmény volt. Persze azóta ez nem akkora nagy szám már, na de akkor ütött mint az ipari áram...Várós ez is részemről! Mindig volt egy egyedi, semmihez nem fogható hangulata az Unreal multiknak. Csendüljön fel ismét, hogy Killing spree & Headshot! :)
24.
24.
Ecneb
#20: Dreadlox lényegében meg is válaszolta :D
23.
23.
Quent1n
Magyar szinkronnal mai napig egyik nagy kedvenc a 2004. Eredetit is szerettem persze. A 2003 meg a 3 nem igazán jöttek át, illetve a 2003 anno csúnyán lefektette a gépem (talán Gefroce 2 GTS volt benne). :) Jó lenne már egy új rész ami visszanyúl az alapokhoz de mégis meg tudja kicsit újítani, illetve next-gen szintre emelni.
22.
22.
Dreadlox
#19: Ja eleinte volt rohadt jó sztoria hogy a cyberpunk világban új sport ütötte fel a fejét. A célja az volt hogy van olyan gép a jövőben ami leklónoz, ezáltal halhatatlan vagy, ezt használták a játékok alatt, ezért van a respawn benne. Aztán a 2004es verzióba jött valami buta idegeninváziós klisémaszlag. A játék jó volt a de a sztori nagyon blőd. Aztán a UT3-nál jött valami szar polgárháborús GoW-os keverékes hülyeség és szvsz az UT3 nem jött be nekem. A karakterekből jóval kevesebb volt mint az előző szériához képest és nem is volt karakterük, hiába sztorialapú volt. Meg rövidebb is volt, azt emg meg sem említem hogy a Multi használhatatlan fos lett....
21.
21.
Giggsy
#5: Nem troll szegénykém, csak menthetetlenül hülye. Hülyéket pedig ugyebár nem bántunk.
20.
20.
Chrysh
#15: Bocsi az előző kommentem Neked szólt :D
19.
19.
Chrysh
#16: Nem játszottam az UT 3-mal, szóval ezért kérdezném, mégis milyen folytatás lesz?
Mármint volt az UT-nak története? Mert én két puskaropogás között lehet, hogy elsiklottam felette :D

Más részről meg attól félek, hogy a többi cég nyomására, be fognak tenni majd elég ijesztő funkciókat, lásd a mikrotranzakció címszó alatt, de ne legyen igazam.
18.
18.
RetecH
Végre! Csak azt remélem, hogy visszatérnek ahhoz a recepthez amit még a 2004-ben láthattunk. Bár erről elég nehéz meggyőznöm magam... Az igazi gond viszont az, hogy ha csak nem durrantanak valami nagyot, akkor ki fog halni a játék multija a megjelenést követő egy évben. Amíg az Epic kotlott a címen (minimum) 7 évig, addig egy halom COD, BF, de még Counter Strike is jelent meg. Egy olyan játéknál meg, aminek az előző része egy generációja jött ki, nem tudom, hogy érdemes-e beleszámítani a HC fanokat. Arról meg nem is beszélve, hogy ha csak belőlük állna a közösség, akkor annak milyen következményei lehetnek. Nem biztos, hogy sok újoncnak lenne kedve az első meccsén szarrá lövetni magát a sok, akár 10 éve UT-val játszó ember ellen.
17.
17.
traumraise
#14: osztom a véleményed. anno én is UT-ztam de csak azért mert nagyon volt más alternatíva, ma már nem érdekelne a többi fps mellett. Én a realitás felé húzok akkor is ha valami arcade-os. Inkább bf-ezek vagy codozok mint ugrálok lézerfegyverekkel meg atombombavetőkkel.
16.
16.
Uuuuristen mekkora hir, vegre egy igazi shooter erkezik vissza a ringbe, a cod elbujhat a csaba :-)
15.
15.
Ecneb
#14: A 3 eléggé úgy lett befejezve, hogy annak lesz folytatása, szerintem ezt fogjuk megkapni, és ne legyen igazam, de itt fog kihalni a sorozat, mert eltértek attól, amit régen szerettünk benne. Személy szerint 2007 a legjobb, de 2003-2004 is elég epic lett!
14.
14.
#11: ezt osztom. ut3 volt a leggyengébb szerintem is... 2004 a legjobb, nagyon holtversenyben az első ut-vel.
de amúgy tényleg, szerintem bukta lesz. meg is mondom miért:
1. túl sokat vártak. cod-nak nem lesz ellenfele
2. a játékmechanika ötletmentés lesz csupán a perfektre vitt multik mellett.
3. a graf lesz az egyedüli ami miatt érdemes lesz megnézni.
4. a hc fanok (vannak még?) biztos imádni fogják. de a dio3 is ugyanigy lett elqrva anno, ha emlékszik vki.
5. még egy súter? vagy tolják évente és legyen tuti, vagy ne csinálják egyáltalán. ez az ingerküszöb ma már és kész. az epicnek beleférne szerintem.

mindezektől függetlenül kiváncsi leszek rá, de nincs jó előérzetem
13.
13.
AnimeWarlord
Tűkön ülök, alig várom !
12.
12.
shooter1234
Végre ,egy jó kis aréna alapú multis harc, már várom. Nálam örök kedvenc marad a legelső része! ^^
11.
11.
PAtr0n
#9: Jó volt a 3 is, de az UT 2003-2004-et nem űbereli semmi. Sőt nekem az első is tetszett, számomra a 3 kicsit lapos volt.
9.
9.
Anti4730
Unreal Tournament 3-at imadtam, nagyon jo volt, porgos, akciodus, grafikaja is csodas volt, szerintem meg most se csunya jatek. Szoval jo lesz ez a uj is, remelem:D
8.
8.
Dark_Temptation
7.
7.
Wackor
UT 3 2007-es ugye? Akkor csak pusztán 7 évet kellet várnunk :)
6.
6.
Cristiano
új rész legyne lécci lécci
5.
5.
Ecneb
#2: Nem dőlünk be egy ekkora troll hozzászólásnak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...