Milyen volt a Sledgehammer előző Call of Duty-ja?

  • Írta: fojesz
  • 2014. május 5.
  • Hír
Link másolása
A Sledgehammert mostanság a Call of Duty: Advanced Warfare miatt emlegetjük leginkább, pedig a srácoknak nem ez volt az első Call of Duty-projektjük: most erről is beszéltek egy keveset.

Az, hogy erről az "előző Call of Duty-ról" csak ritkán hallottunk, az sem véletlen: a játék fejlesztését leállították, a Sledgehammer pedig inkább segített az Infinity Wardnak, hogy az befejezhesse a Call of Duty: Modern Warfare 3-at.

A stúdió társalapítói Michael Condrey és Glen Schofield a Game Informernek mesélték el, hogy akkor kerültek döntési kényszerbe, mikor az Activision kirúgta az Infinity Ward két vezetőjét, Vince Zampellát és Jason Westet, azok pedig magukkal vittek egy csomó munkatársat Titanfallt fejleszteni.

A Sledgehammer, mikor az Activision felajánlotta neki a derék fegyverhordozó szerepét, bár imádta a készülő játékát, végül a Modern Warfare 3 mellett döntött: a srácok nem is tagadták, hogy 2011 egyik legfontosabb FPS-ének fejlesztése jobban izgatta a fantáziájukat.

A fiókban landolt Call of Duty pedig azóta sem tért vissza, és valószínűleg nem is fog, hiába tűnt érdekesnek. Azt ugye eddig is tudtuk, hogy a játék TPS-nek készült, de mint kiderült, a vietnami háború adta a körítését, és a Laosz és Kambodzsa közötti "titkos háborúra" koncentrált volna.

A készítők sötétebb hangulatról, föld alatti alagutakról és Dead Space-re hajazó játékelemekről beszéltek (Condreyék maguk is Dead Space-fejlesztők voltak), az tehát egészen biztos, hogy a Sledgehammer játéka alaposan elrugaszkodott volna a korábban lefektetett Call of Duty-alapoktól.

A srácok végül hat-nyolc hónap munka után, egy 15 perces játszható demóval a hátuk mögött hagyták abba a munkát.

9.
9.
Vidofone
A sok-sok hímnemü, erötöl és tesztoszterontól duzzadó fiatal játékfejlesztö 3 éven élt és dolgozott összezárva, nem volt semmi csak a munka, munka (pl. díszegyenruhás tengerészgyalogos karakterek texturázása). Nöt is csak akkor láttak ha túlórában 3D-ben lemodelleztek maguknak egyet. Így csak idö kérdése volt hogy a túlzsúfolt irodák félhomályában a munkatársi ismerettségekböl barátságok, a barátságokból pedig késöbb olyan mélyebb, személyesebb kapcsolatok bontakoztak ki, amik már TÚL voltak A BARÁTSÁGON!! :-))
(sorry az ékezetekért, de xarakodik az iPad-em)
8.
8.
7.
7.
kopic
#5: Tényleg elég érdekes a fenti kép.:D
6.
6.
aordog
Jön a meleg!:)
5.
5.
simon 555
Csak szerintem van fura hatása ennek "csoport" képnek? :D
4.
4.
KeXxX
#2: Jó várakozást.
1.
1.
Vogls9
Kíváncsi lennék arra a demóra
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...