150 dollár lesz a Revolution?

  • Írta: fojesz
  • 2006. február 24.
  • Érdekesség
Link másolása
Érdekes információk láttak napvilágot a Nintendo következő generációs konzoljáról, a Revolution-ról. Vannak itt érdekességek például a gép áráról - olvassatok!
Érdekes információk láttak napvilágot a Nintendo következő generációs konzoljáról, a Revolution-ról. Vannak itt érdekességek például a gép áráról - olvassatok!

Ugrás a galériához

A fejlesztők már javában készítik a Revolution SDK-jét (Softare Development Kit - szoftverfejlesztő csomag), mely körülbelül 90-95%-os készültségi állapotban leledzik. A 2006-os E3-on már a nagyobb cégek (például az EA és a Ubisoft) belekukkanthatnak a pakkba, míg a végleges verzió júniusban válik majd elérhetővé.

Az új Nintendóra fejlesztő csapatok már arról is fülest kaptak, hogy a konzol körülbelül milyen áron lesz kapható. Minden bizonnyal 200$-nál olcsóbban, mintegy 150$-ért juthat hozzá bárki a géphez. Hivatalos megerősítés az utóbbi hírről nem érkezett, a Nintendo csupán annyit említett meg, hogy a gép 299 dollárt sem fog kóstálni - az SDK körülbelül 2000 zöldhasúba kerül majd.

Végül egy aprócska információ: a konzol az idei márciusi Games Developer Conference-n is részt vesz.
4.
4.
Chocho
Szerintem remek masina lesz. És ha tényleg csak ennyi, akkor veszek egyet. Annyiba lesz, mint egy közepes VGA... (Jut eszembe, azt is vennem kell. :S)
3.
3.
InGen
Má csak azé is veszünk egy ilyentet basszus, ennyiért már az megéri ha csak nézegetm :D
2.
2.
Myko Alto
hiába, de ha nem lesz rá sok jó cucc, akkor hiába :(
1.
1.
fojesz
Ez a gép nagyon durván olcsó lesz!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...