Júniusban jön a Valiant Hearts: The Great War

  • Írta: zoenn
  • 2014. május 8.
  • Megjelenés
Link másolása
A Rayman Legends fejlesztőinek új játéka jelentősen eltér a korábbi vidám témáktól, a Valiant Hearts: The Great War az első világháború borzalmait mutatja be egy komor platformjáték keretében. Michel Ancel egy zseni, az tuti.

A Ubisoft Montpellier ugyanazt a UbiArt Framework engine-t használja a Valiant Hearts: The Great War alatt, ami már bizonyított a korábbi Rayman-játékokban és a Child of Lightban is. Az első világháború szomorú oldala elevenedik meg előttünk öt egyén és egy életmentő kutya összefonódó történetén keresztül.


A játékot még tavaly szeptemberben jelentették be, a műfaj azóta sem változott: puzzle elemekkel megspékelt platformjátékkal lesz dolgunk. Hogy mikor? A játék egészen pontosan június 25-én jelenik meg letölthető formában PC-n, PS3-on, PS4-en, Xbox 360-on és Xbox One-on. az ára 14,99 dollár lesz.

11.
11.
Claymen
#7: "Láss, ahelyett, hogy csak nézel"

Őszintén szólva, megleptél volna, ha mást reagálsz Kemuriano.
10.
10.
Claymen
#9: A kor kitolódás mindenhol jelen van. Nézd azt hogy, mi 5-8 évesen még viádman játszottunk, Nagyapáink pedig már ekkor bőven dolgoztak hajnaltól. A háború pedig, mint az emberi civilizáció legaljább megnyilvánulása, mindent felforgat. Ha háborúra kerül a sor többé nem ember vagy, csak egy szám, egy jelentésben, és ott teljesen mindegy, hogy hány éves vagy.
Pontosan ezért hihetetlen patkány dolog minden héború. És ezek a játékok ezt hivatottak hirdetni. Örök hiba, mikor az emberek azt hiszik a háború hősies, férfias, meg egyéb ökörségek. Ilyen a háború, mint ahogyan itt lefestik. Szétszakított családok, derákba tört életek és álmok. Olyan emberek ölik egymást halomra, akik akár barátok is lehettek volna, ha pénz, hatalomvágy, és gyávaság egyvelege, a politika nem szól közbe.
9.
9.
Borington
Csak ne megint a németek legyenek az abszolút gonoszak ... Amúgy elgondolkodtató, hogy manapság egy ilyen játék Pegi 16-os, peddig anno 16 évesen márt háborúba vitték az embert.
8.
8.
Peterbaan
Egyetértek Claymen-el. Zseniális az a dráma, ami körüllengi az egész videót. Ha a játék is ilyen lesz... Huhh. Alig várom.
6.
6.
simon 555
#5: Velem is így volt, a végére rendesen rázott a hideg.
Nagyon hangulatos trailer volt.
5.
5.
Claymen
Engem nagyon megfogott. Ahogy néztem rendesen rázott a hideg. Ha ez a hangulat a játékban is meglesz, akkor egy nagyon durva drámával lesz dolgunk. Kíváncsian várom.
4.
4.
Benjoo
Ez valami zseniális! És az a zene! Ez igen.
Az Ubi nagyon rágyúrt erre a rajzolt témára...ami nem feltétlenül rossz! :)
3.
3.
kopic
Tényleg elég jónak tűnik.
2.
2.
markoci555
Az eddigiek alapján tetszett, most viszont hogy láttam mi is ez, már nem annyira.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...