Titanfall - Xbox 360-on késnek a frissítések

  • Írta: fojesz
  • 2014. május 11.
  • Hír
Link másolása
A Respawn Entertainment bejelentette, hogy a Titanfall Xbox 360-as változata is megkapja azokat a frissítéseket és DLC-ket, amiket a többi verzió, de csak késéssel - az Expedition például júniusban jön.

A Respawn Entertainment egy blogposztban jelentette be, hogy a Bluepoint közreműködésével folytatja a Titanfall Xbox 360-as verziójának támogatását, ami azt jelenti, hogy minden ingyenes frissítést és fizetős DLC-t meg fog kapni ez a változat is.

Üröm az örömben viszont, hogy csak késéssel: a Respawn indoklása szerint, pontosan azért, amiért maga a teljes játék is a PC-s és az Xbox One-os változat után tudott boltokba kerülni, a különböző kiegészítők is később jönnek; a Bluepointnak mindig meg kell várnia, míg a Respawn elkészül valamilyen fejlesztéssel, így természetes, hogy csak később tud bekapcsolódni a munkálatokba. A fejlesztők megígérték viszont, hogy igyekeznek minél jobban összehangolni a dolgaikat, hogy ne várassák meg túlzottan az Xbox 360-asokat.

A PC-n és Xbox One-on májusban megjelenő Expedition DLC-t így csak júniusban kapják meg a Titanfall Xbox 360-as verziójával játszók.

2.
2.
anarchoid
XO ra sem ;) X360 osok meg mostohagyerekek ;) ok nemszamitanak ;)
1.
1.
Cristiano
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...