Frissítve: Watch Dogs - minden, amit tudnod kell

  • Írta: fojesz
  • 2014. május 13.
  • Videó
Link másolása
Kereken két hét múlva kerül boltokba a Ubisoft régóta várt játéka, a Watch Dogs. A kiadó már begyújtotta a rakétákat, most egy közel tízperces előzetessel melegít a premierre.

Az új előzetes részletesen bemutatja nektek a játékot, mesél a karakterekről, a hackelésről és a multiplayerről is többek között. A felvétel persze bőséggel tartalmaz korábban már látott jeleneteket is, de ilyen kis semmiség valószínűleg nem akadályozza meg a rajongókat abban, hogy rávessék magukat a kisfilmre.

Megjelenés május 27-én, első körben PC-n, PS3-on, Xbox 360-on, PS4-en és Xbox One-on.

Update! Most már biztosra tudjuk, hogy a Watch Dogs 900p-ben fut PS4-en, és 792p-ben Xbox One-on. Mindkét verzió 30 fps-sel szalad.

59.
59.
Yami
#56: Szerintem nem a kivárással volt a baj, 8 év két generáció között több mint elég. Egyszerűen csak nem egy középkategóriás APU-t kellet volna használni és akkor minden szép és jó lenne.

#42: +1

57.
57.
izolee69
#42: Ott a pont! Nem is nagyon van mit hozzátenni!
56.
56.
trion96
#55: Azért bebaszna ha a 30-at se tudnák tartani.

Egyébként tudtam, hogy ez lesz.
Vagyis arra gondolok, hogy csalódás a next-gen.
Megmondtam, hogy nem lesz nagy grafikai ugrás.
Az én véleményem az, hogy még várhattak volna a next-gennel 1-2 évet és akkor talán azt kaptuk volna amit akartunk/számítottunk.
55.
55.
DON GONDOCS
Mindkét verzió 30 fps-sel szalad. Azért kíváncsi leszek mennyi lesz az a 30 stabil fps, akció közben.
54.
54.
Stranger
Ez az, így kell ezt... kihúzni az 1080P/60FPS megtévesztéssel az utolsókig. Dübörög a csodálatos konzol marketing ezerrel.
53.
53.
adam6751
52.
52.
kopic
51.
51.
kazuma1989
Xbox 360-as verziót milyen felbontásba lőtèk be?
49.
49.
Zombiekiller6
Eddig úgy volt, hogy PS4-re Full HD 60 fps lesz, a hivatalos honlapon írták!!!
47.
47.
mvf410
#43: Persze az nekem is tetszene ha licenszelt autókkal lehetne nyomulni, de gondolom azért felejtős itt is és a GTA-kban is, mert bizony keményen kéne perkálni érte...
46.
46.
traumraise
#39: tudod ez mind üzlet. Persze nem túl etikus. Ha rögtön az emberek képébe nyomnák a valós "nextgenes" gameplayeket akkor a kutya se venné meg a konzolokat mert valójában nem olyan nagy az ugrás a régi gépekhez képest mint amennyivel drágább. Ezért minden konzolos gameplay az elején pc-n fut és azt hazudják,hogy ez bizony konzolos. Azóta meg áttértek a ps4 gameplayekre, hogy azért kezdjék megemészteni a konzolosok ezt a minőséget és ne akkor érje a hidegzuhany amikor beteszi a lemezt. Ezért van most kontraszt mert az e3-akon pc-n ment, azóta meg ps4 videókat kapunk és ugye azért van egy kis kontraszt :)
45.
45.
#42 akart lenni! Talán szerkesztés lehetőséget is megkapjuk egyszer valamilyen felbontásban :)
44.
44.
#41: +100 Pont ez lett volna a válaszom a fél meg egy méterről monitoron konzolozó szűk
látókörű rügynek :)
43.
43.
Wolverine
Azért sokat dobott volna a játékon, ha licenszelt autókkal csinálják meg és nem gta szerű kamumásolatokkal. Nekem egyedül ez nem tetszik csak, de amúgy ott van a szeren videók alapján a játék nagyon, reméljük nem felejtettek el megfelelően optimalizálni.
42.
42.
Quent1n
Atyaég.. Pár emberre ráférne néhány informatika óra.. Srácok a játék grafikája nem egyenlő a felbontással... Lehet valami 1080p-be is ocsmány és 720p-be is lélegzetelállító. Nyilván jó dolog az 1080p de konzolon nem létkérdés max messzebb ülsz a TV-től kicsit aztán jónapot. De legtöbb esetben ígyis az ideális távolságnál messzebb ülünk szóval nem lesz ezzel semmi gond, ettől még jól fog ez kinézni minden platformon. A 30fps már inkább neccesebb de ha fixen tartja az se lesz zavaró, ez nem CoD meg BF. :) Ha már látvány akkor inkább a pályadesign, effektek stb. legyenek ott a szeren és érezzük, hogy élő-lélegző városba vagyunk ami művészileg remekül van kivitelezve. SZERINTEM. :)
41.
41.
FrankBlack
#31: "PS4 en full hd lesz"

Vagy nem:

http://www.gamestar.hu/watch-dogs-egyik-konzolon-sem-lesz-meg-az-1080p-es-a-60-fps.html
40.
40.
Tyebeca
Rettentően kíváncsi vagyok majd a végtermékre, vagy az azt követő update-ekre. Szerintem simán meglesz majd idővel az 1080p is. De már nagyon érezni előre a hanyag portok szagát. Én azért szavazok a játéknak egy esélyt, de ha nem tetszik, már cserélem is el a Wolfenstein-re.
39.
39.
zarándok
Engem azért zavar, hogy bizonyos szinten az egész játék csak egy parasztvakítás volt a legelső PS4-es konferenciás videó óta. Akkor még lélegzet elállító grafikát meg fizikát láttunk, láttuk a játékban a next gen lényegét, okkal gondoltuk, hogy amit látunk, az a PS4 ereje (Ki gondolná azért, hogy egy PS4 konferencián PC-s játékmenetet látunk?!). Aztán ahogy telt az idő, egyre csak visszafejlődött a játék. Aztán nekem jött az első hidegzuhany amikor kiderültek a PC-s gépigények, plusz hogy ugye a konzolos verziók azért nem vehetik fel majd a harcot a PC-s verzióval. Erre most jön, hogy 900p és 30fps. Ezzel a felbontással és FPS-sel még a mezei GTX660M kártyámmal és eltolom a gépen mediumban szerintem, ami ezek szerint kb. a PS4 grafikai szintjének felel majd meg.
38.
38.
zolee216
Azt észrevettétek, hogy minél közelebb van a megjelenés dátuma, annál jobban romlik a játék grafikája is...
37.
37.
"Frissítve: Watch Dogs - minden, amit tudnod kell"
Nem akarok semmit tudni.
Jelenjen mar meg vagy toroljek (ki vele), aztan jatsza mindenki vegig azt felejtsuk mar el mert mar hanyinger ami e korul a jatek korul megy.
En mar akkor is bojkottalnam ha eredetileg erdekelt volna
Ekkora hype mellet tuti egy jo nagy rakas szar lesz.
A het kerdese:
Ki lesz az elso ratyadek aki kurva anyazni fog?
35.
35.
green01
Ez a játék folyamatosan visszafelé fejlődik?Szerintem bukta lesz.Nagyot akar a szarka de nem bírja a farka.Tipikusan a politika áldozata ez a játék.Mondjuk sok jót,meg kurva nagyot aztán talán fele csak igaz lesz.
34.
34.
DON GONDOCS
Annyira különlegesnek állítják be ezt a játékot, hogy az elvárások az egekben vannak. Remélem mindegyik kiadás egyformán jó lesz.
33.
33.
fehersam
És akkor még nem említettem a zenelejátszó rendszert, a trippeket, a socialgameket, a sakkot, az ivópárbajt,az autók tulajdonát, a karakterek sokszínüségét, a történetet, a beszélgetéseket, a parkourt, chicago bel- és külvárosát és még nagyon-nagyon sok mindent. Az a baj, hogy már ezek nektek nem számítanak. Lehet hogy én vagyok öreg, de a mai napig eljátszom a crash bandicoot sorozattal, pedig nem 1080p és nem 80 fps.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...