Sakkjáték Warhammer 40.000 módra

  • Írta: fojesz
  • 2014. május 14.
  • Bejelentés
Link másolása
Bemutatkozik a Warhammer 40.000: Chess - Regicide, ami pontosan az, aminek tűnik: egy, a Warhammer 40.000-univerzumban játszódó sakkjáték. A főszerepet a látvány kapja.

Hammerfall Publishing és a Games Workshop bejelentette a Warhammer 40.000: Chess - Regicide-ot, ami idén fog megjelenni, és tulajdonképpen nem más, mint egy Warhammer 40.000-univerzumban játszódó sakkjáték.


Miután a sakkon túl sokat nem lehet variálni, a készítők a látványra gyúrtak rá: állítólag rengeteget dolgoznak azon, hogy hiteles háborús hangulatot teremtsenek, az animációkat például motion capture és kaszkadőrök segítségével rögzítik, ami mondjuk tényleg eléggé szokatlan egy sakkjátéknál.

A játék során több frakció közül is választhatunk, a karaktereink fejleszthetők lesznek, multiplayer és single player módokat egyaránt kapunk - például kampány is várható, méghozzá a Vér Angyalok főszereplésével. A történetet Ross Watson írja, a játékmenetről pedig a Codex sakkmotor gondoskodik.

A pontos platformlista még nem ismert, de a PC, az okostelefonok és a tabletek valószínűleg terítéken vannak, mert a fejlesztőkhöz ezek kapcsán keresztplatformos játéklehetőséget is ígértek.

12.
12.
Rohejes amit muvel a gw, szakadjanak meg. Se dw3, se space marine 2....
11.
11.
Drazhar
#6: Van egy olyan klán is, hogy Blood Angels, és a videóban is az ő jelképük van az űrgárdista vállpácélján.
http://warhammer40k.wikia.com/wiki/Blood_Angels
10.
10.
Tyranio
Nahát mi lesz ezután? Warhammer Dáma? Warhammer Ostábla? Warhammer Rizikó? Warhammer Monopoly? A lomtalanítás vagy egy garázsvásár kész aranybánya lehet a Games Workshop kreatív munkatársainak, ha vesznek pár társasjátékot.
Mi a fene van a világgal? Ezért nincsen DoW 3?

De komolyra fordítva a szót, egyetértek Necreon #5 hozzászólásával. Bármilyen látványos legyen az animáció, bármilyen mély hangú katona monologizáljon eposzokról a sakk az sakk marad, amit bármilyen huszadrangú honlapon megtalálok ingyen.

Mondjuk azért arra kíváncsi vagyok, hogy miként magyaráznák meg (ha egyáltalán) a sakkban fellelhető logikai bakikat.
"Uram császárom, szuper katona létemre csak átlósan tudok lőni!"
"Eretnekség! Árulás! A komisszár csak L alakban hajlandó mozogni."
"Rendben van mocskos eretnek már csak mi maradtunk. Tábornok és tábornok... biztos nem akarod feladni? Nem? ... Nos akkor ez egy padhelyzet..."
9.
9.
Cristiano
8.
8.
GammaShock
Hihetetlen ez a sok sz@r Warhammer termék mostanság, nevetséges, b@ssza meg a G.W.
6.
6.
Necreon
Egyébként az Angels of Death -ből és a videón szereplő Blood Ravens -ből nem tudom hogy sikerült "Vér Angyal"-t fordítani.
5.
5.
Necreon
Az ötlet jó, de ha csak nem ingyenes, nem fogok pár skinért 10-20 de még 5 eurót se kiadni, amikor millió ingyenes sakk program van.
4.
4.
sloth
Hagyjatok már ezzel a rohadt sakkal... :(
3.
3.
Cipo3
Hát azért mutathattak volna legalább egy jelenetet a sakkból.
2.
2.
kastorhun
Jó ötletnek tartom, várós cím, de én inkább egy újabb mmo-t vagy egy újabb akció játéknak örülnék.
1.
1.
The Lone Drow
http://1.bp.blogspot.com/-LT--FPK1i_c/To9OGyZwD6I/AAAAAAAADMY/3XKH20LiDV8/s364/HeresyStamp.png

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...