Mortal Kombat: Armageddon - hivatalosan is!

  • Írta: fojesz
  • 2006. február 28.
  • Bejelentés
Szabi koma év elején néhány scan-t begyűjtve beszámolt már Nektek a legújabb Mortal Kombat részről - a játékot most már hivatalosan is bejelentették.
Szabi koma év elején néhány scan-t begyűjtve beszámolt már Nektek a legújabb Mortal Kombat részről - a játékot most már hivatalosan is bejelentették.

Ugrás a galériához

A játék a díjnyertes, bestseller-széria utolsó fejezete lesz, s PlayStation 2 és Xbox platformokra jelenik majd meg. Az új résszel teljes lesz az MK univerzuma, minden eddigi szereplőt kipróbálhatunk majd a programban! Több új játékmód is helyet kapott az Armageddon-ban, így egy újított Konquest módusz mellett megtalálható majd a Create-A-Fighter, illetőleg a Create-A-Fatality is. A megjelenésről egyelőre semmit nem tudunk, azonban a friss részletekkel azonnal jelentkezünk ismét!

5.
Brutal Death
xbox ra sajnos kéleltették így okt 16 adják ki.
4.
InGen
PS3-on full visszafelé kompatibilitás lesz mint eddig, valszeg nemes egyszerűséggel belerámolnak egy PS2-t a gépbe, ami mára már úgyis 1 darab chip + a DVD meghajtó lett... X360-on folyamatosan bűvül a kompatibilitási lista, de alapból csak a nagy neveket igyekeznek kompatibilissá tenni.
3.
mephi
Ez az egy progi kellene nekem a konzolosoktól PC-re.:(
2.
Myko Alto
de nem midnen... kérdéses még a visszafelé kompatibilitás...
1.
fojesz
X360-on elvben majd igen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...