Már megint az új Phantom Dustról pletykálnak

  • Írta: fojesz
  • 2014. május 26.
  • Pletyka
Link másolása
Ha az Agent címének újbóli levédetése E3-kompatibilis pletyka, a Phantom Dusté főleg: a Microsoft a napokban újra bejegyeztette Európában az Xbox-klasszikust. Egyre sűrűbben hallani felőle.

Ha minden jól megy, az idei E3-on is előrángathat egy klasszikust a Microsoft, legalábbis többek szerint árulkodó, hogy a napokban új európai védjegyet kért a Phantom Dustra a cég - a kérelem nem meglepő módon egy játékszoftverre vonatkozik.

Az eredeti Xboxra fejlesztett Phantom Dust 2004-ben jelent meg Japánban, és egy évvel később került boltokba a nyugati piacokon - bár a kiadásért több helyen a Majesco felelt, a munkálatokat a Microsoft Game Studios végezte, méghozzá Yukio Futatsugi, a Panzer Dragoon atyjának vezetésével.

Azóta mind Futatsugi, mind pedig a Microsoft jelezte, hogy visszahozná a címet valamikor a jövőben, sőt azóta már dolgoztak is együtt: a Crimson Dragon az ő közös munkájuk volt. Futatsugi korábban azt mondta, hogy szívesen indítana egy Kickstarter-projektet az új Phantom Dustért, Phil Spencer Xbox-vezető pedig tavaly kotyogta el, hogy már tárgyalnak a mesterrel a következő játékáról, és a megbeszélések során a Phantom Dust neve is felmerült.

A Phantom Dust egyébként azon Xbox-klasszikusok közé tartozik, amiket vissza kellene hozni a Gamekapocs szerint.

4.
4.
Razielhu
Egyedi darab volt a sok tömegjáték között, imádtam minden percét :D
3.
3.
supair
#2: nem rossz,majd lesz :D
2.
2.
Cristiano
#1: és rossz lesz majd :D
1.
1.
DON GONDOCS
NA majd kiszúrják a rajongók szemét egy HD kiadással.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...