Jegelték a PS4-es Primal Carnage: Genesist

  • Írta: zoenn
  • 2014. május 27.
  • Hír
Link másolása
Egy ideig biztosan nem nyomulhatunk a dinós akció-kalandjátékkal, elvégre a Lukewarm Media elismerte, hogy jelenleg nem dolgozik a Primal Carnage: Genesisen, bizonytalan időre félretette a címet.

A PC-re megjelent, multiplayer-orientált Primal Carnage folytatását, a Primal Carnage: Genesist tavaly márciusban jelentette be a Lukewarm Media.

Akkor úgy tűnt, hogy a történet-vezérelt akció-kalandjáték ideiglenesen PS4-exkluzív lesz, epizodikus formában lát napvilágot, majd később PC-n is tiszteletét teszi. Nem véletlen, hogy az elmúlt időszakban a csapat hallgatott a játékról, a srácok jegelték a munkálatokat.

A Genesis egy olyan világban játszódott volna, ahol a dinoszauruszok csücsültek a tápláléklánc csúcsán - igen, még az emberek sem érezhették magukat biztonságban. A játékos feladata a túlélés és a felfedezés lett volna.

A Lukewarm alapítója, Aaron Pollack a PushSquare-nek elmondta, hogy a csapat nem felejtette el a Primal Carnage: Genesist, minden áron el akarják készíteni, ám jelenleg a meglévő játékuk javításával vannak elfoglalva.

Az sem tett jót a produktumnak, hogy a stúdió két részre szakadt. Egy másik alapító, Ashton Anderson néhány társával együtt otthagyta a Lukewarmot, és egy új csapatot hozott létre Virtual Basement néven. Még mindig nem tiszta, hogy pontosan melyik brigád birtokolja a Primal Carnage-jogokat.

Pollack szerencsére bízik abban, hogy a Genesis előbb-utóbb elkészül, csak most nem ez a játék élvez prioritást a csapatnál, hanem a PC-s előd. 

5.
5.
Bezzeg az ilyen mercenaries meg octodad okorsegek megjelennek....
4.
4.
Raam989
Már megint bedőltem neki és azt hittem egy Primal Rage folytatás készül... :(
3.
3.
roli33
Helyette készítik a Jurassic Worldöt.
Mobilra :D
2.
2.
crytek
LOL most komolyan tolja még egyáltalán valaki azt a multis cuccot hogy ennyire figyelnek rá?
1.
1.
Cristiano
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...