Nézzünk bele a WildStarba!

  • Írta: zoenn
  • 2014. május 28.
  • Videó
Link másolása
A jövő héten startol el az idei év egyik legígéretesebb MMO-ja, a WildStar. Bár az új előzetes alapján kissé komolytalannak gondolhatjátok, a rendszer tökéletesen kielégíti a hardcore játékosok igényeit.

Robbanó sárkányok, bájos tekintetű harcoslánykák, megannyi poénos testreszabási lehetőség - ezeket kínálja a június 3-án megjelenő WildStar. Az MMO fícsörjeire kihegyezett előzetes után biztosan nem lesz hiányérzetünk.

Felkészült rá a tested?

20.
20.
Eléggé összevisszaság ez, egyszer színes-szagos-bájos, aztán egy-egy gyáras rész, aztán ilyen nagy fülű akármi, aztán komolyabb harcos...döntsék már el most milyen lesz ez...
19.
19.
Dark_Temptation
hát én az első quest után töröltem a játékot. nem lett volna vele gond jó a design a grafika meg minden, de az első környezet ahová kerülsz az valami UNDORÍTÓ nekem nagyon sokat dob 1 mmo.ban ha tetszik a helyszín ahol kezdek és ahol már alapból érdekes az egész játék. senkit sem érdekel az endgame tartalom csak akkor ha már ott tart az illető. addig a fejlődés és az első szintek is legyenek olyan jók mint endgame tartalom.
18.
18.
Lorthirash
Ennél a játéknál az egyedüli kérdés az optimalizálás lesz mert az még nem a legjobb.
15.
15.
eszem
#13: Ha valamiért ez a játék nem lesz sikeres (bár szerintem az lesz) az a nehézsége. Akinek volt szerencséje beta alatt letolni egy instanceot tudja mire gondolok.

Am a 40 fős raidjük kb ~6 órás és állítólag még a belső teszter csapat se tudta letolni teljesen :D
13.
13.
Dood
Szerintem van potenciál a játékban, olyan mmo lesz (vagy talán az első ? ) amit hihetetlenül masszív endgamel adnak ki (nagyobb lesz a raidcontent mint pl. amit az swtorba beletettek megjelenéstől idáig). Valószínű, hogy a hc raider mmo réteget be fogja szippantani elég könnyedén (bár ez elég szűk réteg). Rengeteg feature benne lesz már megjelenéskor, nem majd post launch patchbe beletesszük soha amikor már rég f2p és a kutya nem kíváncsi rá.
Nagyon sok MMO elhasalt azért, mert csak a solo contentre koncentráltak (ami az MMORPG-k leggyengébb része). Az ESO-nak is ezért nem jósolok nagy jövőt, sok év mmo után már baromira unalmas a leveling grindfest, és az esoban "csak" 150 óra a max level, hogy utánna PvE szinten tudjál csinálni egy nagy semmit, mert az endgame majd post launch patchbe jön egyszer vmikor. Én az ESO-t lvl20-ig bírtam :D Képtelenség ekkora contenthez érdekes sztorit kreálni, és az ember elég hamar azon kapja magát, hogy csak megy a-ból b-be és dögunalom az egész (az ESO single player része fényévekre van egy normális ES v. akármilyen RPG-től).
Visszatérve a Wildstarra, ha nem is lesz sikeres, azért vhogy így kellene kiadni egy MMORPG-t, hogy leginkább az endgame-re koncetrálnak. Aki az egyjátékos tartalmat szereti, annak single player játékot kell csinálni (milyen hihetetlen), mert MMORPG-ben a solo content = dögunalmas grindfest, senkinek sem sikerült még jót csinálni. Swtor állt hozzá szvsz a legközelebb de ott is ugyanannyira béna a solo gameplay. Egy MMO-nak a multiplayer részben kell jónak lenni, és ez az amiben a Wildstar nagyon jó lesz.
12.
12.
Adamknight
Inkább a Blade and Soul-lal foglalkoznának nem ezzel... Se a trailerek, se a gameplayek, sőt még a first impression videók se tudtak arról meggyőzni, hogy ez akár még csak f2p mmok között is megállná a helyét. Az meg, hogy p2p-ként akarják futtatni, szerintem röhejes XD.
8.
8.
Lorthirash
#7: Az ESO hamarabb lesz free az tuti én abban hatalmasat csalódtam az Elder Scrolls sorozat után.
7.
7.
Lorthirash
#1: Hát te elég sötét vagy már ne is haragudj .... nagyon jó kis játék lesz ez
6.
6.
nero66
#2: Persze, értem én. Jó ez, csak az van ráírva, hogy nem jó... ;D
5.
5.
Hab
Barátnőm tesztelte, azt mondta nagyon rossz, de nekem a legnagyobb bajom a design-nal van. Lehet hogy jó játék, de képtelen lennék egy ilyen világban jól érezni magam. Maradok az ESO-nál.
4.
4.
Cristiano
ki próbáltam és az kell mondanom tök jó
3.
3.
Gubi
Eddig nagyon faszának tűnik a játék a béta alapján, kíváncsi leszek az instákra, raidekre, pvp-re, mert ezeket a részeket nem nagyon tudtam kipróbálni.

Még néhány nap és indulhat is a játék :)
2.
2.
eszem
#1: Játszottál egy percet is vele? A rajzfilmes külső alatt egy piszok HC MMO lapul erős endgame tartalommal.
1.
1.
nero66
Ez még free-to-play címnek is gyenge lenne... (Bár úgy is az lesz belőle) :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...