Közel hét percen át mozog a The Evil Within

  • Írta: zoenn
  • 2014. május 28.
  • Videó
Link másolása
Most már tudjuk, hogy a The Evil Within csak októberben jelenik meg. A közel hétperces gameplay videó valamelyest kárpótol minket a várakozásért, az biztos, hogy a Mikami mester kreativitásával nincs gond.

Augusztus helyett csak október 24-én landol a boltok polcain a The Evil Within. A tegnapi trailer után most tömény gameplay jeleneteket kaptunk Shinji Mikami túlélőhorrorjából. Hátborzongató atmoszféra, vér és szenvedés vár ránk.

16.
16.
izolee69
Uhh, gyerekek, ez baszott jó lesz... legalabbis amit eddig mutatott, az nagyon ott van. :-)
Szerintem kimondottan jók ezek a zenék is a videó alatt, én határozottan örülnék, ha valami hasonló zenék lennének a játékban.
14.
14.
xSHx
Most az open world a divat. Történet nem kell csak lehessen szabadon futkározni a semmiért. :-) Bezzeg régen gyöngyszemek születtek úgy is h csőjáték volt, kibaszott nagy storival.
13.
13.
PrimYaz00
11.
11.
Yanez
A színvilága és a videó alapján leszűrt hangulata, nekem eddig a RE4-et jutattja eszembe, amit nagyon imádtam. De ez úgy néz ki sokkal parázósabb lesz.
10.
10.
selejtes
szimpatikus. Zenéjével meg semmi baj nincs szerintem, sőt. És főleg nem furcsa, persze akik ilyen divat szarokat hallgatnak azoknak lehet, hogy az.
6.
6.
Matt8888
Picit olyan outlastos a számomra
5.
5.
Cristiano
Remélem nem akciós lesz :D
4.
4.
zoenn
#3: Európai füllel a japán játékok zenéi tényleg nagyon furcsák.
3.
3.
MoRT2195
#2: Ez a zene? Vagy 5 különböző zene ment alatta. :D Amúgy ez biztos nem egy hivatalos előzetes, hanem, valaki összevágott pár jelenetet és alárakott pár zenét. Ez így játékbeli hang nélkül nem a legjobb, de azért jó volt látni pár új jelenetet.
2.
2.
Doc.
Én is remélem, hogy egy igazi túlélőhorrornak nézünk elébe, s nem csap át egy pont után lövöldébe. Mindenesetre a hangulata így is nagyon átjön, pedig ez a zene alatta szerintem nem volt valami jó választás.
1.
1.
McDuff
Remélhetőleg végre kapok egy olyan "Resident Evil-t" amilyennek a 6-nak kellett volna lennie.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...