Ingyenesen tölthető a Battlefield 3

  • Írta: fojesz
  • 2014. május 29.
  • Hír
Link másolása
Folytatódik az Electronic Arts On the House akciósorozata, melynek keretében most a Battlefield 3 is letölthető ingyen az Originről. Az ajánlat csak néhány napig él, érdemes már most lecsapni a játékra!

Folytatódik az Electronic Arts On the House kezdeményezése, melynek keretei között időről időre egy játékát teszi ingyenessé az Originen a kiadó. A sort a Dead Space nyitotta, aztán jött a Plants vs. Zombies, a következő ajándék pedig nem más, mint a Battlefield 3.

A Battlefield 3 2011 októberében került boltokba, a játék nemcsak PC-n, de PS3-on és Xbox 360-on is bemutatkozott. Az FPS-t egyébként 20 euróért vásárolhatnánk meg (a DLC-ket is tartalmazó Premium Edition ennek a duplája), június 3-ig viszont nem kell érte fizetni.

Úgy tűnik egyébként, hogy az efféle akciók határát jelölő dátum nem betonbiztos az EA-nél: a Plants vs. Zombiest például május 28-ig tölthettük volna le ingyen az eredeti tervek szerint, most viszont kitolták a kedvezményt június 16-ig.

A Battlefield-sorozat legújabb epizódját éppen tegnap jelentette be az EA, az idén érkező Battlefield: Hardline-t viszont a Visceral Games fejleszti.

Köszi, Just S és lesik20!

43.
43.
Daniel_mc
42.
42.
RiKolto
De ha ezt logikusan átgondoljátok, nincs piac stratégiája az EA-nek! Miért pont egy ilyen játékot tesznek ingyenessé ami nem rég futott be, mért nem a SIMS-et, meg a többi NFS-et, és stb EA játékot ami már van 8 vagy 10 éves!!! Most a #29: nek is szól nem tudom hogy te neked a szemed hogy vibrálna az idegtől,(példa) hogy veszel egy kocsit, nem is akár milyet, és 1 év se telik el, rögtön ingyen osztogassák, TE pedig beleölted a kis pénzedet, mert alig vártad hogy legyen egy ilyen, és ne beszéljünk az értékcsökkenésről mert az I-phone ára se csökken!!
40.
40.
_Botika_
#38: Mind a kettő benne van a pack-ban.
39.
39.
roland133
38.
38.
Sareneth
Ez csak a single vagy megy vele a multi is?
37.
37.
Brenor
Nagyon megéri letölteni, nagyon jó játék lett, és még csak 30 percet játszottam vele. :D Respect ezért az EA-nak úgy látszik tanultak a hibáikból!
36.
36.
selejtes
#32: Tegyük fel ki lehetne kapcsolni a sun glaret+blue tintet, akkor tennék vele megint egy próbát, de így, hogy szinte mindig nappal háttal kell helyezkedni, elég kurva zavaró. Nem mellesleg abszolút nem realisztikus ennyi +fény, meg fényes nappal az a lámpa a fegyvereken kisüti az ember szemét, az is.Mapok se jönnek be, összességében több a negatív élményem vele mint a pozitív.
BC2-t viszont a mai napig nem tudom megunni, hiába nem olyan "szép" mint az utódok.
35.
35.
Brenor
Már nagyon kipróbálnám, de annyian töltik, hogy állandóan megszakad a letöltés. :D
34.
34.
#29: Okosan csinalja az ea.
Eddig le se szartam az origint (fent se volt).
Most meg 3 game-em is van.
Kurva erdekesek az emberek. Mar annak se tudnak orulni ha valami ingyen van :D
33.
33.
#14: Nem kell neki oylan durva gep.
Mondjuk en 720p-ben toltam, de mindent highra raktam kiveve a mesh, a terrain, meg a 3. nem tom milyen datailt(egy kupacban vannak), mert azokat feltettem ultrara.
Az antialias off, anizo 8*, motion blur (az ugy is csak idegesit) off.
Vastagon meg van a 60 fps. 4gigaval, pentium g 2030-al, hd 7750(gddr5)-el.
Szerintem ezekkel a beallitasokkal az fhd se enne meg a gepet.
32.
32.
lesik20
#31: Születésedkor is ezt mondhatták
31.
31.
selejtes
ingyen se kell ez a rakás.....
29.
29.
ATi0021
#26: Miért lenne pofátlanság? Aki megvette 12000Ft-ért az kezdetek kezdetén játszott vele, aki esetleg csak most szedi le az várt több évet. Arról nem is beszélve azóta már van frissebb rész is sőt jön új is. Idővel mindenek csökken az értéke, játéknak, gépeknek, autóknak stb. Amúgy meg csak alapverzió DLC nincs benne. Simán jó üzletpolitika bevinni azt is a BF világába akit eddig esetleg nem érdekelt, sőt így talán még plusz DLC eladásból is lehet pénze az EAnak. Akinek meg új rész kell 0dik napon kifizeti a 12ezeret. Ennyi.

Én sem vettem meg annak idején, mert annyira nem érdekelt, viszont van más eredeti játékom, GTA-k, NFS-ek, TDU-k, stb és 12kt fizettem értük, mégsem sírok és duzzogok miért csak 5 euró Steam a GTA4? Vagy miért lett a kedvencemből a Vice Cityből egyszerű Android játék 1000 forintért, mert én 12000 ért vettem eredeti gyűjtői kiadásban. Sőt én azt látom vettem egy játékot ami sikeres volt, minőségi és ott van szép dobozban, leírással, A3-as térképpel stb a polcomon, és nem egy semmit érő kopott írott lemezen.
28.
28.
#26: Ezert nem szabad full aron jatekot venni.
Remelem tanultal belole.
;)
Addig watch dog-ozzal ugy hallom jo :D
27.
27.
Uhu123
26.
26.
RiKolto
Na de viszont ez pofátlanság az EA-től, már ne is haragudjon meg senki, hisz aki már megvette még kezdő árban, akkor még 12000 Ft-ba került, aztán lejebb vitték az árát és ezek után INGYENESSÉ teszi, sokan meg bele öltük a pénzt, még a kiegészítőjébe is!!! Nem értem, hogy ez piac stratégia szerint miért csinálják? Ennyi erővel EA játékokat nem is fogok venni!
25.
25.
McDuff
#24: nekem is megállt sajnos...nah sebaj,addig tolom boxon :Đ
24.
24.
Riven
Nem nagyon akarja tölteni, gondolom sokan húzzák egyszerre.
23.
23.
mestermagyar
Szimplán annyi az egész, hogy az ingyenjáték pozitív vagy változatlan pénzügyi jelentést mutatott, míg a demók nem.
22.
22.
Cristiano
21.
21.
_Botika_
20.
20.
elgeri
#15: Igen, így tettem, betettem a virtuális játékfiókomba. Sose lehet tudni :D
19.
19.
madacspeter
#18 köszönöm sikerült
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...