Traileren a World of Speed

  • Írta: fojesz
  • 2014. május 29.
  • Videó
Link másolása
Rövid előzetest kapott a Project C.A.R.S. készítőinek free-to-play autóversenye, a World of Speed. A főszerepet a McLaren MP4-12C és Moszkva utcái kapják, viszonyítási alapként pedig valódi versenyfelvételeket is láthatunk.

Az alábbi trailer összehasonlítja, milyen a World of Speedben Moszkvában autózni, és milyen valójában, valamint az is kiderül, hogy a játékban olyan helyekre is behajthatunk majd, ahova egyébként nem lehet - ilyen például a Vörös tér is.

A World of Speed PC-re készül, és free-to-play anyag lesz, a bétatesztre itt lehet jelentkezni.

7.
7.
TryGun
#1: hát látom nem fogtad fel hogy itt nem a grafika miatt volta valóság mutatva hanem hogy ezek a helyszínek tényleg olyanok mint a játékban.... de igen biztos a graf miatt mutogatták...mikor ki is van írva hogy"Moszkva utcái kapják, viszonyítási alapként pedig valódi versenyfelvételeket is láthatunk."
6.
6.
JackBauer
Én tényleg azt hittem, hogy ez EA játék:D
4.
4.
MoRT2195
#3: Ennek semmi köze az EA-hez és az NFS-hez. Benne van a játék címében, hogy speed, ami egy eléggé sűrűn használt szó a hétköznapokban, ennyi a hasonlóság. Speed van mindkettő játék végén...
3.
3.
Cristiano
már nem unalmas ez nfs online ?
2.
2.
medson
1.
1.
medson
Hát nem tudom, én nem a valósággal hasonlíthatatlan volna össze, azért ott még nem tartunk, de egyáltalán nem csúnya, csak ez kicsit meredek még.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...