Jövőre jön a Quantum Break, itt az új trailer

  • Írta: zoenn
  • 2014. május 29.
  • Videó
Link másolása
A Remedy nem várja meg az E3-at a legfrissebb Quantum Break-bejelentésekkel, egy ütős előzetessel megtoldva megerősítette, hogy 2015-ben érkezik a videojáték és a TV-sorozat. Kapaszkodjatok meg, ez durva lesz!

A finn Remedy Entertainment megerősítette, hogy a Quantum Break 2015-ben jelenik meg Xbox One-ra. A legfrissebb kedvcsinálóban maga Sam Lake mesél arról, hogy egy nagyobb lepellerántás várható az augusztusi GamesComon, de a stúdió fejese most is mellékelt néhány akciódús gameplay jelenetet.


"A játék a hősökről szól, a TV-sorozat a rosszfiúkról". A Quantum Breakben Jack Joyce-t irányítjuk, aki kétségbeesett küzdelmet vív saját természetfeletti képességével és a Monarch névre keresztelt megavállalattal, míg a szériában egy igazi hatalmi harcba csöppenünk.

Remélhetőleg a júniusi E3-at sem hagyja ki a játék.

25.
25.
supair
#11: Akkora merényletet követtek el ellenünk,hogy mind meghaltunk és most a pokolból írogatunk a gamekapocsra.
Mekkora tufa vagy.A hozzád hasonlók miatt lesz ugyanolyan hitvány vas a BOX mint a többi...Sajnos.
A multi címek közt jelenleg látható különbség NULLA!
24.
24.
#23: Hát igen az Alan Wake egy nagy fostalicska lett,mondjon bárki bármit :-/
23.
23.
Pain
A videók alapján egyértelműen érdekel a játék. Ha arra gondolok, hogy mennyire szerettem a Max Payne játékokat, szintén érdekel a játék.(ha jól tudom ugyanaz a csapat készíti) Viszont abban a pillanatban, ahogy eszembe jut, hogy ők rakták össze az Alan Wake-et is, aminél sikeresen felültem a hype vonatra, majd akkora csalódás ért a játék kapcsán, hogy nálam elvitte a gen legnagyobb csalódása díjat, rögtön fenntartásaim támadnak eme projekt iránt. Viszont még sokára jön, a tendencia alapján ez is csúszik majd, szóval ráérek. A gép sem mostanában lesz a birtokomban. Meglátjuk mi lesz
22.
22.
p3ti
Eddigi pár trailer alapján nagyon ígéretes, ráadásul ott virít a Remedy neve is, szóval várom szeretettel.
21.
21.
Yanez
Ez a videó rendesen betett! Remélem lesz olyan jó, hogy majd trilógiává növi ki magát, és akkor jöhet hozzám is egy XBO! :)
20.
20.
Ra1D3n
#18: Ha csak a bemutatkozó videóját nézem az Order-nek, akkor azt mondom, hogy az Order hasonlóan erős játék mint a Quantum Break. A mostanában megjelent videók alapján az Order rohamosan közelít a "ZS" kategóriához az én szememben. Nem akarom leírni a címet, de most nálam leszálló ágban van, de hazudtoljon meg engem majd a jövő, és akkor majd örömmel ruházok be rá, de attól még nem feltétlenül lesz az én játékom.

A Quantum Break viszont folyamatosan fenntartja az érdeklődésemet, és egyre mézesebb az a bizonyos mézesmadzag amit húzogat a játékosok szeme előtt. Meg a Remedy a minőséget tekintve egy nagyon ajánlólevél a vásárlásra. Ez a cím nálam már most úgy áll, hogy tuti beruházok rá.

Cristiano: Az se baj ha eltűnsz végre az oldalról. Senki sem kíváncsi rád, és akkor még sok embert említettem ezzel a kijelentésemmel, hogy mennyi szimpatizánsod van az oldalon...
19.
19.
"Kapaszkodjatok meg, ez durva lesz."

Dikk várom hogy lesz benne valami egetverő azt "durva" nagy semmi lol :D

A graf jó de semmit nem mutattak :D
18.
18.
Porcupine Tool
#16: Szerintem egy Unchartedba oltott Beyond Two Souls, megtámogatva "ZS" kategóriás filmsorozattal sem túl innovatív. Tipikus letapadt agyú, amerikai csordavakkuzás.
Ettől persze még lehet egy jó játék.
Ami biztos: 2015-ben lesz csak érdemes csatlakozni a nextgenhez.

17.
17.
Cristiano
se baj ha jövőre jön ki
16.
16.
sloth
#11: Nem tudom, semmi inmovációt nem látok egy steampunk-szerű gears of war-ban.
A másik részről annyit, hogy a(z exklúzív) játékokról beszéltem. Meg az "erősebb vas" dumáról annyit, hogy ez a programozókon kívül nem hinném, hogy akadályozna bárkit..
15.
15.
simon 555
#10: Nem igazán értem, hogy mire célzol?
Ez mitől nagyobb cím mint a The Order pl? Mind2 teljesen új IP és mind2 gyönyörűen néz ki. Hogy lehetne bármelyiket is "nagyobb" címnek hívni?
14.
14.
Ghost26Dave
Beyond :D
13.
13.
Ghost26Dave
Ez most olyan játék lesz mint a bemondó?
12.
12.
ulikedegs
najó ez tényleg kibekúrt kemény...
11.
11.
zarándok
#10: Miért, az Order szar lesz szerinted vagy csúnya? Szerintem minimum egy szinten lesz a két játék, én az Order videótól legalább annyira beszartam mint ettől. Amúgy meg oka van annak, hogy ebben a generációban eddig legtöbben a Sony-ra szavaztak. Nem kevés hibát és a játékosok elleni merényletet követett el a microsoft a xboxone bejelentése óta, ezzel kapásból elvesztette a hardcore gémerek legjavát, plusz ugye a PS4 erősebb vas, ami eddig elég erősen elő is jön a multiplatform játékoknál.
10.
10.
sloth
Annyira imádom, hogy az Xbox-nak ekkora címet kell felhoznia, hogy valaki felfigyeljen rá, a PS-nél meg egy The Order 1886- nál is már nyálaznak...
Nem azt mondom persze, hogy az XO jobb, hanem, hogy ahhoz képest, mennyire gyenge mindkettő játékfelhozatala, PS-nek mégiscsak ezerszer annyi fan-ja van.
9.
9.
bane
#8: Az egyik felem abban bízok, hogy annyi jó címet jelentenek be, hogy nem lenne rá idő és inkább azokat a címeket mutatják be amiket még nem látunk! A jó címek alatt pedig azt értem, hogy teljesen újakat(!!) nem 4 db halo-t.
A másik pedig az hogy minimum a műsor felét a szórakoztató centernek fogják szentelni és lesz egy Halo, egy vendég stúdió multiplatform címekkel és köszönjük, hogy eljöttek!!:/
8.
8.
kopic
Legyen már kint az E3-n is !:/

A játék pedig hihetetlen, ahogyan kinéz.:O
7.
7.
bane
#4: Forza 5 60 FPS 1080p
Ryse Son of Rome 30FPS 900(körüli)p

Eddig körülbelül ennyi exclusive játék volt, szerintem annyira nem rossz! Ryse is CSAK 900p-s volt de szerintem elég sok pc-s nyalta volna monitort ha legalább ugyan így futtathatja.(jobban is tudnák) A Watch Dogs öt ( 5 ) platformra készült nem egyre( 1 ) mint ez. Úgy gondolom, hogy egy exclusive címnél nem engedheti meg a Microsoft, hogy rondább legyen a játék mint amikor bejelentették. Főleg abban a helyzetben amiben most áll.
6.
6.
simon 555
Jelenleg egyetlen játék amiért elgondolkodnék egy XO-n.
Remélem több ilyen is lesz és akkor későbbiekben befigyelhet majd egy.
5.
5.
equinox42
Ha minden igaz, akkor az Alan Wake-et is ők hozták ugye össze. Nos én ez alapján bizakodó vagyok. Bár ebben az eletemben nem hiszem hogy lesz xbox one-om, tehát remélem az exkluzívitas itt is megtörik idővel.
Egy Alan Wake 2 kellene!

4.
4.
Dood
Van egy olyan érzésem, hogy ezzel ugyanaz lesz mint a vacsdogszal :D Széthypeolt csilivili játék, ami valszeg nem lesz olyan csilivili, mert a next-gen konzolok már a mostani grafikát se tudják se rendes felbontásban se rendes fpsel futtatni. Hát még ha tényleg így fog kinézni :D
3.
3.
McDuff
igen,ettől a majd 40 másodperctől leesett az állam...
amúgy érdekes koncepció lesz ez a játék és sorozat keveredése, ez vagy nagyot fog ütni vagy totál bukta, felesleges pénzkidobás lesz! köztes állapot nem lesz sztem...
2.
2.
benben10
Először nem tudtam, hogy honnan ismerős ez a Sam Lake bácsi, aztán beugrott, hogy ő Max Payne :)
1.
1.
RangerFox
Azon játékok egyike, amiért szívesen vennék Xbox One-t. Várom nagyon, remélem jó lesz, és nem olyan összecsapott sz*r, amit mostanában a fejlesztők kitesznek az asztalra...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...