Battlefield: Hardline - régi a kiszivárogtatott videó

  • Írta: fojesz
  • 2014. május 30.
  • Hír
Link másolása
Ha esetleg attól tartottál volna, hogy semmi meglepije nem maradt az EA-nek Battlefield-fronton az E3-ra , vagy esetleg az aggasztana, hogy a Hardline úgy fog kinézni, ahogy a kiszivárgott videóban láttuk, megnyugodhatsz.

Két nappal ezelőtt hivatalosan is bemutatkozott a "rendőrös Battlefield", a Battlefield: Hardline idén ősszel jelenik majd meg PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra. Mint ismert, a játékot az E3-on akarta leleplezni az EA, azonban az internet megint gyorsabb volt: egy csomó infó, sőt egy hétperces gameplay előzetes is kiszivárgott a játékról.

Ahogy viszont azt sejteni lehetett, a videót nem publikus anyagnak szánták, egyrészt csak a játék kódneve szerepelt benne, ráadásul maga a gameplay és a látvány is fapados volt - elég csak összehasonlítani az első Battlefield 4-bemutatóval. Steve Papoutsis, a Visceral Games szerint mindez nem véletlen: a fenti kisfilmet egy belsős meetingre készítették, és mint mondta, durván hat hónapos anyagról van szó. Lesz még tehát látnivaló az E3-on.

A Battlefield 4-et sem felejtik el

Ezzel párhuzamosan jogosan vetődik fel a kérdés: mi lesz így a Battlefield 4-gyel? Az EA láthatóan nem igazán tartotta azt az ígéretét, hogy nem csinál majd évenként jelentkező sorozatot a Battlefieldből, ráadásul a Battlefield 4-gyel kapcsolatos problémák miatt különösen érzékeny téma ez most a játékosoknak.

Nos, a DICE fejese, Karl Magnus Troedsson azt ígérte, nem kell félnünk: a Battlefield 4 fejlesztése és bővítése folytatódik, és a munkálatokra semmilyen hatással nem lesz a Hardline készülte. KMT szerint ettől azért sem kell tartani, mert a Hardline a Visceralnál készül, a Battlefield 4-en viszont több dedikált csapat dolgozik a DICE-nál.

38.
38.
Giggsy
#37: Nincs ősz EA-s FPS nélkül, és legjobb emlékeim szerint más FPS-ről nem beszél most senki az EA háza tájáról.
37.
37.
MoRT2195
Egyébként érkezett már hivatalos megerősítés, hogy idén érkezik a játék? Mert lehet csak jövő őssel jön... amíg nincs megerősítés, addig ne háborogjatok, mert halvány fingotok sincs, hogy mikor jelenik meg.
36.
36.
Antonov77
Ez meg mi a szar! Ez nem BF. Ez egy rohadt lehútzás lesz megint, kapunk egy átszabott szar BF4-et azt csókolom. Eljött az az idő, hogy egyáltalán nem érdekel a BF széria. 4 év után most fogom elöszőr elörendelni az új COD-ot a BF-et meg hagyom a francba.
34.
34.
ArrowCross
Emberek egyezzünk meg abban, hogy ez egy WoW klón.
30.
30.
Giggsy
#24: Igazából épp az a rohadt nagy baj, hogy mostanra már minden a kurva multiról szól. A BC2 esetében volt egy jó sztori, jó karakterekkel és EMELLÉ még egy jó multit is szállítottak. Azóta viszont szarabbnál szarabb single kampányok jönnek ki a military FPS témában, a multi viszont mindenhol rendben van, már a maga stílusán belül (a BF4 félkészsége felett most húnyjunk szemet, mert ott a játék minden eleme félkész volt). Ami engem illet, szívesen játszanék egy jó military FPS-sel, de ilyen témában gyakorlatilag mostanság csak odahányják a single-t, és minden időt csak a multira fordítanak. Személy szerint engem a multitól kiver a víz. Akár RPG, akár FPS, akár TPS, igyekszem kerülni, ha tudom, a BF az egyedüli, ahol néha úgy rám jön, hogy multizzak, de ettől függetlenül sem az én világom. És nem vagyok ezzel egyedül. A jó felfogás az lenne, hogy aki elkötelezett, és sokat akar játszani, annak letesznek egy tisztességes multit az asztalra, aki meg csak könnyed szórakozásra vágyna, és szeretne egy jó történet részese lenni, annak meg ott van egy korrekt single. Na ebből mi valósul meg mostanság? A CoD és a BF is agyonszkriptelt hulladék, az utóbbi esetében ráadásul még minimális mértékben sem tudnak se történetet írni, se karaktereket építeni, se szórakoztató küldetéseket kitalálni mostanság. Mondhatod, hogy a szar single helyett lehet inkább multizni, de ahhoz, hogy az szórakozás legyen, nem kevés időt kell a játékba ölni, azzal pedig nem mindenki rendelkezik úgy.
Szóval szerintem egy multirajongó csak ne sírjon. Épp hogy minden helyzetben ti vagytok durván az előtérbe tolva, a többiek meg le vannak szarva.
24.
24.
PrimYaz00
#20: hát néz rá a resident evil-re, amivel nekem semmi bajom, de annyit változtattak már rajta, hogy a sok majomnak, már minden szar (főleg a 6) :/ ha így halad a bf, majd az is erre a sorsra jut, hogy kb már mindenki fikázni fogja, mert minden van benne, csak a multi rovására ment (resinél értem ezt a horror rész rovására)
20.
20.
Giggsy
#15: Nem csak a BF-től, hanem úgy általában várnék jó singleplayert, de igazán a BC2 óta nekem egyik military FPS single része sem jött be. És nem, a BO, meg a BO2 sem igazán, még ha azok is voltak a legelviselhetőbbek. Lehet köpködni, meg jönni azzal, hogy na de miért fontos a singleplayer, ha úgyis a multi miatt veszi az ember, de igazából ENGEM személy szerint a multi az eléggé hidegen hagy (és vannak még ezzel páran így) A BF3-ba a megjelenés óta tettem úgy 100-110 órát, ami finoman szólva sem valami sok, főleg ahhoz, hogy az ember igazán jó tudjon lenni benne.

És nem értem, hogy a Battlefield az miért ne szólhatna egyszerre a multiról és single-ről? Most komolyan, mi az akadálya? Oké, az első három kiadott rész multi only volt, de ez már azt jelenti, hogy egy olyan játék, amibe normális single-t tesznek, az nem is lehet BF???
19.
19.
jonyjok33r1991
17.
17.
PrimYaz00
#15: (eltekintve a bad company félrelépésektől és ez csak az én véleményem, nem kell habzó szájú válasz, hogy az ilyen meg olyan jó, szerintem nem, mert nem bf)
15.
15.
PrimYaz00
#8: akkor amivel te akarsz játszani az nem battlefield, nem értem miért mindenki a bf-től vár el jó singleplayert, soha az életben nem arra volt alapozva a játék
13.
13.
jonyjok33r1991
Tetszik meg minden csak ez mitől battlefield? nem illik szerintem ez a battlefield-hez :)
10.
10.
MikelGun82
Nekem is a CS jutott eszembe, amikor a rendőrös, rablós sztorit emlegették, és reméltem, hogy végre konzolra is jön ki CS (a lebutított arcade változatot hagyjuk), vagy egy hasonló game... De úgy tűnik, hogy sajnos nem... De pont ettől lesz érdekes, hogy ez meg mi lesz pontosabban... Mondanám, hogy E3-on kiderül, de azokat a videókat el kell osztani 50-el, és talán a közelében lesz a dolog a végterméknek :)
9.
9.
kiskenguru
Battlefield 3-ra is azt mondták hogy ¨Mindenki nyugodjon meg a pxxxxba, nem feledkezünk el a 3-ról˝. Mi lett az ígéretből?
8.
8.
Giggsy
#5: Őszintén? A multit magas ívből leszarom. A BF3 multija bőven tökéletes nekem arra a mennyiségű multizásra, amihez nekem van kedvem. Ellenben egy normális singlere már hatalmas szükség lenne. Utoljára a Bad Company 2 singleje tetszett (military FPS vonalon)
5.
5.
PrimYaz00
#2: nem a single miatt kell aggódni, hanem, hogy a multit megtudják e csinálni normálisra :) legutóbb az se sikerült
3.
3.
ArrowCross
Engem ez a játék a CS-re és a Kane and Lynch-re emlékeztet.
2.
2.
Giggsy
Igazából nem tűnik ez rossznak. Különösen, ha végre egyszer az életben betartják az ígéretet, hogy vállalható single részt tesznek le az asztalra. A Visceral azért ilyen kontexusban nem hangzik rosszul.
1.
1.
Zozzancs
Maradtam a BF3-nál , sokkal jobb mint a 4 és sokkal jobb mint ez lesz :) haverokkal állat a 3-om
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...