E3 2014: Megvan a Samurai Warriors 4 dátuma

  • Írta: zoenn
  • 2014. június 4.
  • Megjelenés
Link másolása
Május óta tudjuk, hogy a Samurai Warriors 4 Észak-Amerikában és Európában is megjelenik ősszel, ám a Tecmo Koei most megerősítette a napra pontos megjelenési dátumot. Lesz PS4-es verzió is!

A feudális Japánban játszódó sorozat tíz éve van jelen a piacon, a Tecmo Koei szerint a széria egyes epizódjaiból mintegy 34 millió kópia talált gazdára, s minden bizonnyal a negyedik rész is sikerre van ítélve. A Samurai Warriors 4 október 24-én jelenik meg PS3-ra, PS4-re és PS Vitára - az Omega Force hack 'n' slash játéka kint lesz az idei E3-on, méghozzá a Sony standján.


Az alkotásban 55 játszható karakter kapott helyet. A visszatérő arcokon felül olyan újoncok bőrébe bújhatunk, mint Nobuyuki Sanada, Yoshitsugu Otani, Takatora Todo, Naotora Ii és Munenori Yagyu. A harcban hipertámadásokat is bevethetünk, valamint látványos kivégzéseket, amik Mighty Attack névre hallgatnak. Egyetlen gombnyomásra hívhatunk magunknak egy lovat, valamint a harmadik rész hordozható elemei is visszatérnek. A játékban befolyásolhatjuk hadseregünk morálját, de tisztjeink kiképzésével is foglalkozhatunk.

A történet két szálon fut, az ellenséges régiók két prominens alakjával ismerkedhetünk meg.

PS4-en továbbfejlesztett grafikának örülhetünk, és persze elérhető lesz a cross-save és a cross-play lehetőség is.

1.
1.
A Dynasty Warriors 8 PS4-es verzióját elsők között vettem meg, de hamar megszabadultam tőle sajnos. Szerintem borzalmasan idegesítő játékmenete volt, egy pályán szó szerint rohanni kellett volna mint az őrült, mert még egy barlangban harcoltam amikor már kezdett lejárni a time limit, és még kiérni plusz legyőzni a főellenfelet nem sikerült, kezdhettem volna újra elölről az egész részt...kapják be, a Gundam-es vonulat tetszett egyedül, annak harmadik részéből van platinum trophym is, de ez a Samurai Warriors nem érdekel...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...