Webcam X360-ra

  • Írta: Daks
  • 2006. március 5.
  • Hardver
Link másolása
Az e-hétvégi XFEST rendezvényen mutatta be a Microsoft az Xbox360-hoz készített webkamerát, mellyel nem csak chatelni, de játszani is lehet!
Az e-hétvégi XFEST rendezvényen mutatta be a Microsoft az Xbox360-hoz készített webkamerát, mellyel nem csak chatelni, de játszani is lehet!

Az idén karácsonyra már megvásárolhatóvá váló kamera egy remek kis program segítségével nem csak videóbeszélgetésekre képes, hanem  be is tudja digitalizálni arcunkat. Az így kapott 3D-s modellt később beépíthetjük az ezt támogató játékokba, így képmásunkra szabhatjuk akár a game főszereplőjét is.

A digimask névre keresztelt program kiválóságát bizonyítja az is, hogy a digitális képmásunk a játékokban pislog, ráncolja a szemöldökét, sőt még beszélni is tud. Aranyos ötlet :).

4.
4.
fojesz
:DDD



Azért szerintem ez a kamera kissé sokban elüt az EyeToy-tól... ez az arc bedigitalizálás határozottan jó dolognak tűnik!
3.
3.
Myko Alto
Ugyan! A vélemény az vélemény, amiatt nem lehet szidni :) A szarozás már annyira nem jó...



Viszont szerintem ez egy nextgen konzolon életképes dolog lehet, lévén már eléggé jó lesz a grafikus megjelenítése ahhoz, hogy relative szépen meg tudjon minket kreálni a progi! :)



Szerintem remek fun lenne mondjuk egy Top Spin 2-t úgy tolni, hogy jómagamról mintázott karakter épp agyba-főbe ver egy InGenről formázott hummanoid lényt, ütővel a kezében... :P
2.
2.
InGen
Jah... ez végülis ugyanaz szinte mint a PS2-re az Eyetoy.
1.
1.
dezsiszabi
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...