Medal of Honor: Airborne trailer

  • Írta: Daks
  • 2006. március 6.
  • Letöltés
Ma reggel megjelent egy friss trailer a PS2-re, PS3-ra, Xbox-ra, Xbox 360-ra és PC-re is készülő legújabb Medal of Honor-ból, az Airborne-ból.
Ma reggel megjelent egy friss trailer a PS2-re, PS3-ra, Xbox-ra, Xbox 360-ra és PC-re is készülő legújabb Medal of Honor-ból, az Airborne-ból.

A játék (a Call of Duty-hoz és a Brothers in Arms-hoz hasonlóan) az Elit Alakulat-ból megismert ejtőernyős osztag bevetéseit dolgozza fel. A Medal of Honor: Airborne várható megjelenése 2006. novemberére várható.

8.
fojesz
Az az igazság, hogy most már szerintem csak hangulat terén tudnak úgy igazából alápakolni egy játéknak, hogy az versenyképes legyen. Játékmenetbeli újítási lehetőség már nagyon kevés van, ráadásul azt felfedezni nagyon nehéz... :(
7.
lewton6
wow. mostaztán összeverem a két kezem örömömben :P

6.
Scoo
Hát ez nagy ütös. Jó kis hangulata van ennek a rövidke movie-nak és szerencsére jól is néz ki. Mindig is többre tartottam a Medal of Honor sorozatot mint a CoD-ot.
5.
fojesz
A remény hal meg utoljára! Számomra elég bíztató ez a rövidke múvi, várjuk a játékot izomból! :D
4.
mephi
Hm-hm, emlékeztek, hogy a COD kettőnél is annak idején milyen mozikat mutattak? Aztán kijött a játék és közel se úgy nézett ki, ahogy a moziban láttuk...
3.
lewton6
szép, szép de mostmár jöhetne valami igazi újítás a 2. vh-s játékokba...
2.
VodevilX
hmm fasza az a tetőn lecsúszós rész
1.
zoenn
Írtó rövid, de nekem qvára bejön :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...