E3 2014: Két új játékmód jön a Titanfallhoz

  • Írta: fojesz
  • 2014. június 13.
  • Hír
Link másolása
Ahogy arra lehetett számítani, a Titanfall folytatásáról nem beszélt a Respawn az idei E3-on, ettől függetlenül néhány aprósággal azért meglepte a rajongóit. Két új játékmód érkezik hamarosan.

Bár azt nem tudtuk meg, hogy pontosan mikor, de még júniusban érkezik egy új, ingyenes frissítés a Titanfallhoz, amiben többek között két új játékmód is helyet kapott.

A Marked for Death éppen az, aminek tűnik: a játék során megjelölik a két csapat egy-egy játékosát, a cél pedig értelemszerűen az, hogy eltegyék őket láb alól - ha az egyikük meghal, újabb két prédát jelöl ki a program. Az IGN már kipróbálta az új játékmódot, és nem is fukarkodott a dicséretekkel: a Marked for Death annyira pörgős és adrenalindús szerintük, hogy az embernek olyan érzése van tőle, mintha egy teljesen új játékkal játszana.

A másik új játékfajta a Wingman: Last Titan Standing: ez a Last Titan Standing egy alternatívája, melynek érdekessége, hogy két-két játékos csaphat össze benne - ezzel ez az első olyan játékmód a Titanfallban, amiben nem tizenkettő főre szól a limit.

A júniusi frissítéssel érkeznek még egyébként a titánok Burn Cardjai, testreszabhatók lesznek a titánok, és ha minden igaz, a matchmaking is javul majd - mondjuk ezt a márciusi óta rajt óta ígérgetik a készítők.

4.
4.
UncannyDante94
#3: :D
amúgy meg ez a Marked for Death kicsit emlékeztet engem a cod4ből a VIP modra..de én már várom !!:P
3.
3.
suresz
sok pénzt kaphatott ezért a szövegért az IGN
1.
1.
Lacek896
Zsír. Majd ezek az új módok is mennek a kukába ha nem sikerül gatyába rázni a matchmaking-et.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...