Jön az Angry Birds: Transformers

  • Írta: fojesz
  • 2014. június 16.
  • Bejelentés
Link másolása
Bár a Rovio képtelen elszakadni az Angry Birdstől, azért igyekszik kitörni a komfortzónájából: a madaras kartjátéka és szerepjátéka, no meg a "lányos" spin-off mellé egy újabb licencelt epizódot is bevállalt.

Két Star Wars-feldolgozás után ezúttal a Transformers-licencet nézte ki magának a Rovio, hamarosan érkezik tehát az Angry Birds: Transformers, amiben az Autobird és a Deceptihog csaphat össze.


Túl sok részletet nem tudtunk meg a játékról, de az biztos, hogy ehhez is kaphatók lesznek Telepodok. Tipp, de az Angry Birds: Transformers valamikor a hónap végén, az új mozifilmmel együtt érkezhet, ahogy arra is lehet számítani, hogy a játék előbb-utóbb az összes létező platformon tiszteletét teszi.

9.
9.
gegory
Facepalm ba+ mikor jön a Barbie Birds? Ja az jön csak más néven :P
8.
8.
RiKolto
Itt sajna az megy, hogy a Rovio nem tud újat kitalálni, hanem ötleteket lopkod egyéb sikert aratott film vagy játékokból, de csak szimpla az a játékmenet lesz ez is, hogy parittyával lövöd ki a vasat.
7.
7.
Raam989
Hová tudják még tiporni a Transformers nevet? :(
5.
5.
Teuton
Amit én nem értek, hogy akkor már nem lett volna-e egyszerűbb simán transformers-nek megírni a játé--
ja de, kell valami eladásnöveléshez, AB neve pont megfelel hozzá.
4.
4.
Dark_Temptation
miért olyan nagy szám ez a túlhypeolt unalmas hülyeség? én már az első 1-2 pályán meguntam.
2.
2.
Norbiii
Van sandbox játék az Angry Birds-ről? Játszottam az S.W résszel, és kezdtem örülni, hogy mekkora poén lesz, vicces madarakkal kardozni, és játszani a sztorit, aztán kiderült, hogy csak célozgatás megy.....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...