2015 végére csúszik a Torment: Tides of Numenera

  • Írta: fojesz
  • 2014. június 17.
  • Csúszás
Link másolása
Az eredetileg belőtt dátumhoz képest durván egy évvel később fog megjelenni a Torment: Tides of Numenera. A fejlesztők azt mondták, eddig csak becsülni tudtak a premiert illetően, de ez a dátum már nagyjából pontos.

Az inXile helyzetjelentett végre a Torment: Tides of Numenerával kapcsolatban, sajnos azonban nem jó hírekkel szolgált: a játék várhatóan csak a 2015-ös év negyedik negyedére készül el, jóllehet legutóbb azt mondták a srácok, hogy 2015 első felében érkezhet, míg a rekorder Kickstarter-kampányukban még 2014 decemberi megjelenéssel terveztek.


Mint kifejtették, a csúszás alapvetően abból fakad, hogy korábban a Wasteland 2 munkálatai miatt csak becsülni tudtak a fejlesztési ütemterv kapcsán, most viszont, hogy az a játék hamarosan megjelenik, tisztábban látják a képet, és úgy vélik, a jövő év végi premier tűnik reálisnak, addigra tudnak elkészülni a címmel.

A csapat jelentéséből azt is ki lehet következtetni, hogy több csúszásra már nem kell számítani: mint írják, egy kisebb brigád már eddig is keményen dolgozott azon, hogy lefektessék a fejlesztés alapjait, az elképzeléseik szilárdak, és gyorsan tudnak döntéseket hozni, ami végső soron kevesebb hibát jelent majd a munkálatok során. A közösségi pénz 80 százaléka ráadásul még mindig megvan.

3.
3.
Cristiano
2.
2.
Ecneb
#1: +1 Szívemből szóltál barátom!
1.
1.
névtelenség
Tudván, hogy még előtte jönni fog pár finom rpg falat nem aggódóm.
RPG-ből meg amúgy sem szabadna félkész terméket kiadni!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...