Free-to-play lesz a Dreadnought

  • Írta: zoenn
  • 2014. június 18.
  • Hír
Link másolása
A berlini Yager Development multiplayer-orientált alkotása a múlt heti E3-on mutatkozott be. A játékosok űrcsatahajókkal vívhatnak meg egymással - ma már azt is tudjuk, hogy a Dreadnought free-to-play lesz.

A Dead Island 2 mellett a Yager másik játéka, a Dreadnought is bemutatkozott az idei E3-on. Az Unreal Engine 4-gyel hajtott produktumban a játékosok űrcsatahajókkal harcolhatnak egymással.

A pilóták részletes beállítási lehetőségeket kapnak a hajójukon, több különböző kaszt közül választhatnak, testreszabhatják a külsejüket, belepiszkálhatnak a motorjukba, a páncélzatukba és a képességeikbe, és persze a dogfightokra kiküldött csapatoknak is ők dirigálnak majd.

A producer, Mark Liebold szerint a 2015-ben érkező alkotás free-to-play modellben lát napvilágot. Az úriember letette a kisdobosesküt, hogy a fizetőképes játékosok nem jutnak tisztességtelen előnyhöz, nem lesznek tartalmi megkötések, s az ingyen játszók nem fejődnek lassabban.

A Yager célja az, hogy a Dreadnought egy masszív közösséget építsen ki és minél több játékoshoz jusson el. Az univerzum folyamatosan bővülni fog a közösség kívánságai szerint.

A játék nyílt bétatesztje a jövő év elején indul PC-n.

6.
6.
Juha
Ha nem fejlödhet gyorsabban a kulák, akkor miért fizessen? Skinekért?
5.
5.
Ecneb
#3: Azt hiszi, hogy valamilyen jutalmat kap a hozzászólásokért.
4.
4.
imchristailor
#3: Soha nem láttad még kirakva a táblát, hogy "Don't feed the troll"?
3.
3.
Dark_Temptation
#1: dekár, hogy nem tudod befogni.
2.
2.
biohazard rex
"Az úriember letette a kisdobosesküt, hogy a fizetőképes játékosok nem jutnak tisztességtelen előnyhöz, nem lesznek tartalmi megkötések, s az ingyen játszók nem fejődnek lassabban. "
Sokan mondták már...
1.
1.
Cristiano
dekár hogy jövőre jön
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...