Ízelítő az új Transformers Escalation módjából

  • Írta: fojesz
  • 2014. június 19.
  • Videó
Link másolása
A jövő héten megjelenő Transformers: Rise of the Dark Sparkban is visszatér az Escalation mód, ebből ad egy rövid gameplay ízelítőt a játék legújabb előzetese. Te meddig húzod majd?

A Transformers: Rise of the Dark Spark hivatott folytatni a High Moon Studios Cybertron-sorozatát, miközben ez a játék vezeti majd fel nekünk az új Transformers-mozifilmet is.

Noha a High Moon elment Call of Dutyt fejleszteni, és helyette az Edge of Reality vette át a munkálatokat, a srácok láthatóan igyekeznek magukat tartani az elődök elképzeléseihez, és még az Escalation című, egyébként hordaszerű játékmódot is visszahozzák majd.

Erről szól az új előzetes:

Transformers: Rise of the Dark Spark június 24-én jelenik meg PC-re, PS3-ra, Xbox 360-ra, PS4-re, Xbox One-ra, Wii U-ra és 3DS-re.

5.
5.
RiKolto
Itt most amúgy is kérdéssé fog válni mindenkiben az a gondolat, hogy most a játék lesz jó, vagy a film? Mert most ezt a videót megnézve teljesen ugyanaz, mint a Transformers Fall of Cybertron, így nekem az a véleményem, nem sok újdonságot fogok látni ebben a játékban.
4.
4.
KeXxX
#3: Akkor inkább várd meg a Sniper Elite 3-at.

A játékhoz: ez egy sztori alap játék lesz ugye? Nem a MOBA vagy melyik amiben csak multi van, ugye? Mellesleg a filmet jobban várom mint a játékot.
3.
3.
Már nagyon várom, mindegy milyen módok lesznek benne, csak jöjjön már végre egy jó játék a gépemre :)
1.
1.
pjoco
Érdekes lesz. Félek hogy a mozifilm miatt elrontanak egy amúgy jól bejáratott címet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...