Két újabb Call of Duty játék készülőben

  • Írta: Daks
  • 2006. március 7.
  • Bejelentés
Link másolása
Megbízható forrásból tudjuk, hogy már fejlesztik a Call of Duty harmadik és negyedik részét. Érdekesség, hogy az egyik már nem világháborús lesz!
Megbízható forrásból tudjuk, hogy már fejlesztik a Call of Duty harmadik és negyedik részét. Érdekesség, hogy az egyik már nem világháborús lesz!

A Joystiq számolt be elsőként a nagy hírről, miszerint a közeljüvőben 2 újabb Call of Duty epizóddal fog gazdagodni a gamer közösség. Mindkét új rész PC-re, PS2-re, PS3-ra, Xbox-ra és Xbox 360-ra is el fog készülni, tehát a jelek szerint (a Nintendo kivételével) bármely platformot is birtokoljuk, tutira számíthatunk új COD-okra. Forrásunk beszámolt továbbá arról is, hogy az egyik a már jól megszokott második világháborús témában fog játszódni, míg a másik, mely várhatóan a Modern Warfare címet fogja viselni már a modern kori, közel-keleti háborúkba fogja elkalauzolni a játékost. A híreket az Activision még nem erősítette meg (de nem is cáfolta).
4.
4.
fojesz
Halferrel és Neogarával egyetértve én is nagyon félek, hogy a közel-keleti térségekben játszódó rész elhagyja a hangulatot... második vh. rajongó lévén pláne ki vagyok ettől az új divattól... :S Nálam plö a Battlefield már a Vietnámnál meghalt... :(
3.
3.
Halfer
én nagyon félek hogy teljesen vége a CoD hangulatnak. ez most olyan érzés mint a jövőbeli battlefield. háát, csak ne csesszék el! áááá!
2.
2.
Jger
Az Activison hülye lesz a jövő felé nyitni.Amíg pénz van CoD-ban addig nyüstölni fogják,és sorra fogják kihozni a köv.részeket.
1.
1.
Myko Alto
Nah, ez a két rész is lerágott csont lesz...grrr...nyissanak már a jövö felé kicsit!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...