Teaser traileren a PES 2015

Link másolása
Teaser trailert kapott a Pro Evolution Soccer 2015, mely bár nem sokat mutat, de megtudhatjuk, mikor nézhetjük meg először mozgásban az új részt. A GameStop jóvoltából állítólagos megjelenési dátummal is szolgálhatunk.

Teaser trailer érkezett a PES 2015-höz, melynek a végén kiderül, hogy június 25-én (most szerdán) tekinthetjük meg az első játékmenet videót a játékból. A Konami nagy változásokat ígért az új részre, hiszen ebben az évben már a jelen generációs konzolokon is tiszteletét teszi a sorozat.


Emellett a GameStop Italy jóvoltából az is kiderült, hogy a játék szeptember 26-án érkezik a boltok a polcaira, bár természetesen kezeljük fenntartásokkal a hírt, hiszen hivatalos bejelentés még nem érkezett.

22.
22.
Big Boss
Igen várós. Nagyon remélem hogy ezzel a résszel kicsit fejlődni fognak mostmár mert sajnos az kezd elveszni a PES varázsa :(
21.
21.
AlexSchneider
#18: Egyet kell ertenem Veled. 97 ota tolom a Fifat es 2003 ota a PES-t es azt kell mondjam, a Fifa 14 (en PC-n jatszom vele) az eddigi legjobb focijatek, megpedig merfoldekkel lehagyva minden eddigi probalkozast. Nekem egyebkent sem a Fifa 10, sem a 12 nem igazan jott be, a PES-t pedig a 2009-s resz ota nem tudom hova tenni, de a Fifa 14 egyszeruen lepipal mindent. Nem tokeletes, persze, de az eddigi legrealisztikusabb probalkozas.

Ettol fuggetlenul, remelem iden vegre a Konami is odateszi magat, csak az a baj, hogy most mar kb. 6 eve minden evben ezzel jonnek, aztan mindig csalodas a vege. Elkovettem ketszer is azt a hibat az utobbi evekben, hogy elore megrendeltem az aktualis PES reszt es mindketszer vissza kellett vinnem a boltba egy-ket het utan, akkora csalodas volt...
18.
18.
Yanez
#11: Az újgen Fifa egy baromian jó fociprogram! 12 évig(!!!) nem Fifáztam, mert bőven jó volt nekem a PES, amelyet már 96' óta tolok! A Fifa nálam még csak meg sem közelítette a szintjét. Wolf15-el kell egyetértenem, a PES játékélmény nagyon sokat romlott az utóbbi években. Amely még valóban tetszett, az a 2009-es volt. Utána kezdődött rothadni. A Fifa 14-et előszőr PS3-on kezdtem el, jónak jó volt, de nem az igazi. Amikor viszont kipróbáltam a nextgen verziót, a PS3-as Fifa 14 utána már végképp béna játéknak tűnt. Szinte két különböző focijátékról beszélünk, ami alatt egyáltalán nem csak a grafikát értem! Jelenleg PS4 Fifázok és nagyon elégedett vagyok! Vannak kisebb hibái, de azok szépen eltörpülnek a pozitívumok mellett. Az eddigi legjobb focijáték, amivel valaha is dolgom volt!
17.
17.
JackBauer
#16: Csak arról, hogy nekem a PES játékmenete sokkal jobban bejön.
16.
16.
wolf15
#15: Ezzel mit akarsz mondani? :)
Több, mint 5 éven keresztül gyűrtem az adott évben megjelent PES játékokat, olykor 100+ óráim voltak benne. De az évek múlásával a játékélmény romlott, nem tudta már a kezdeti (nálam) szintet hozni, és a tavalyi rész teljesen elvette a kedvem az egésztől. Én próbáltam, komolyan, de hihetetlenül nem tudott motiválni a játék, hogy még, tovább, ez szuper...mert nem az.
14.
14.
Panda HUN
Nem tudom, hogy a srácok min tolták a Pes2014-et de én 360-on és azt kell mondjam, hogy összességében katasztrófa volt. Én minden focis játékot teljes manuális irányítással játszom, és míg a fifában az éppen aktuális gomb megnyomására megtörténik az akció, addig a Pes-ben csak akkor ha a program szkripteltsége felül nem îrja a "parancsot". A többi bénázásról már nincs is értelme sokat beszélni.
Azért nagyon bízom benne, hogy a 2015 sokkal jobb lesz, nem csak keretfrissítés+kis grafikai csinosítás csomagot kapunk.
13.
13.
wolf15
#12: Minden tiszteletem az olyan embereké, mint Te és Zuzda. De a 2014-es PES akkor is borzalmas lett. Kb mindent kivettek belőle, ami a korábbi részekben jó volt, mert túlságosan is az új motorra összpontosítottak. Persze amik rosszak és idegesítőek voltak az előző részekben, azok maradtak, miért is ne.

És akkor utána jött a szokásos duma, hogy most az átállás miatt lett gyengébb a rész, de majd jövőre! Meg fogom nézni természetesen, egy Demo erejéig biztosan (bár az igazából nem sokat ér), de nagy valószínűséggel nekem marad idén is a FIFA, az több szórakozást nyújt, míg a PES csak fejfájást és bosszankodást. Sajnos.
12.
12.
JackBauer
#7: Zuzu megírta. Én is mindkét játékkal játszom, de a PES játékmenete sokkal élvezhetőbb. A licensz ügyet meg egy patch-el 5 perc alatt meg lehet oldani szerencsére.
11.
11.
Wolverine
Mi lenne ha a FIFA és a PES egyesülne és végre összeállítanának egy használható focis játékot, mert ami az egyik hiányossága az a másik erőssége...
10.
10.
Zuzda18
#3: Ennek a trailernek a lényege,hogy a végén ott egy dátum.
Gameplay : Jun.25.

Remélem segítettem.
9.
9.
Cristiano
#2: most miért nagy kedvenc :D
8.
8.
Zuzu 456
#7 Szerinted így van,szerintem pedig a PES egyetlen hibája a licenszek,amiket egy sima kis patch pár nap múlva orvosol.
A PES-nek, szerintem(!) sokkal jobb a játékmenete és sokkal realisztikusabb! Én eddig minden évben kipróbáltam mindkét játékot és nálam mindig a PES nyert, most is ezt várom jobban! :)
7.
7.
Dízel
a fifa több szempontból is jobb és jobb is lesz. Pc-re is áthozzák az ignite engine-t + tovabb fejlesztik, + licenszek + magyar komment. Mindig igérget a konami hogy na most megmutatjak, de mindig beégnek. Ne focis jatekkal foglalkozzon, ehhez nem értenek, máshoz igen.
5.
5.
strike19
#3: Egyetértek.Én se tudom mi értelme van trailer-nek.A gameplaynek van csak értelme.Az injustice-nak a menüje is valami hasonló és semmi köze a játékhoz.
4.
4.
mestermagyar
#3: Igen, ez lenne a lényege. Nem gameplayt mutatni, hanem valami cinematic trailer, mint a régi játékoknál.
3.
3.
Norbiii
Ezeket a trailereket sosem értettem. A másik meg az, hogy sok játéknál a trailernek jóval szebb a grafja, mint magának a játéknak....
2.
2.
Brenor
Már várom Cristiano kommenjét! :D
1.
1.
JackBauer
Kiváncsi vagyok milyen lesz, játékélményben nálam veri a FIFA-t.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...