Nem fog csúszni a PC-s Assassin’s Creed: Unity

  • Írta: zoenn
  • 2014. június 24.
  • Hír
Link másolása
Az elmúlt években az Assassin's Creed-játékok PC-s verziói rendre később érkeztek, mint a konzolos verziók, ám a Ubisoft megígérte, hogy ezúttal megtörik majd ez a kínos hagyomány. Mindegyik változat ugyanazon a napon jön.

A játék producere, Lesley Phord-Toy a Rock Paper Shotgunnak adott interjújában megígérte, hogy a csapat célja az, hogy az Assassin's Creed: Unity mindegyik platformon ugyanazon a napon kerüljön a boltokba.

Jelenleg nincs semmilyen aggasztó hír a PC-s verzió felől a kiadónál, legalábbis Phord-Toy így tudja. Ha hihetünk a kiadónak, hosszú évek után a Unity lesz az a rész, amelynek a számítógépes változata időben napvilágot lát.

Ettől eltekintve a PC-s verzió elkészítése "nagy kihívást jelent". Számos különböző konfigurációnak kell megfelelniük, egy konzol esetében pedig mindig tudják a fejlesztők, hogy mi lapul a dobozban - a PC esetében nem lehetnek ilyen következetesek. Rendkívül nehéz a platform támogatása, ezt mindenki vegye figyelembe.

Tudtátok, hogy az előrendelők különféle Assassin's Creed-cuccokat nyerhetnek? Ha beruházol a játékba, minden pénteken kipróbálhatod a szerencsédet, akár még Párizsba is elrepülhetsz.

15.
15.
Arbalest321
#1: 100%-ban igazad van. Én is ezt akartam mondani. Volt már ilyen bejelentés az Ubisofttól, és csúztatás lett a vége.
14.
14.
Várom mert a kedvenc sorozatom egyike.
De ha lehet ne késsen bar inkabb késsen mint szar legyen valami.
13.
13.
giga321
Jajj de sokszor hallottuk ezt.
12.
12.
Ecneb
#11: Cikk arról, hogy napokon belül következik egy új AC cikk.
11.
11.
DON GONDOCS
Komolyan ez most egy hír hogy nem fog csúszni az új AC? következő hír mi lesz napokon belül előrendelhető az AC Unity DLC-je.
9.
9.
B-Shaggy
Congratulations, you have won the Hooked Impaler in-game weapon. Fasza...
8.
8.
mestermagyar
#7: Dehogy, csak majd a konzolosokat is később adják ki. Biztos már ősz elején megjelenne, ha megint késne...
7.
7.
Szelenas
És ezt mos higgyem el? Szeptemberben úgy is jön a hír, hogy késik.
5.
5.
deviques
A Spin to Win akció csak az egyesült államokban fut.
3.
3.
Ecneb
#1: WD olyan is lett...

AC-t nagyon várom már, egyik kedvenc sorozatom, mondjuk vannak kevésbé fényesebb részei is, de ezt most bizakodva várom!
2.
2.
deviques
Valaki elmagyarázná, kérem szépen, hogy hogy is van ez az előrendelős akció? Én pár hónapja már előrendeltem (Németországban, Amazon) és szó sem volt ilyen pörgetős akcióról és most sem találom.
1.
1.
Ra1D3n
Azért kéretik mindenkitől egy kis csipet sóval kezelnie a fentebb közölt tényt, mert az Ubisoftról van szó, és a megjelenés előtt 1-2 hónappal még módosíthatnak, bár ne legyen igazam. Mondjuk a Watch dogs már PC-re sem késett már.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...