Érkezik a The Settlers: Kingdoms of Anteria

  • Írta: zoenn
  • 2014. június 24.
  • Bejelentés
Link másolása
A Ubisoft szép csendben bejelentette a The Settlers-sorozat következő darabját, amely Kingdoms of Anteria alcímre hallgat és free-to-play lesz. A kiadó szerint új megközelítésbe kerül a frencsájz.

A franciák még nem sok konkrétumot árultak el a The Settlers: Kingdoms of Anteriáról, egyedül annyit tudunk, hogy a Blue Byte csapata teljesen újragondolja a frencsájzt, a sorozat friss darabja teljesen új élményt és lehetőségeket kínál majd, valamint free-to-play modellben lát napvilágot.

Továbbra is egy városépítős-háborúzós valós idejű stratégiáról van szó. A 2014 folyamán megjelenő alkotás bemutatkozó trailere már egy komolyabb, érettebb The Settlersről tanúskodik.

7.
7.
Végre valami stratégiai játék. Ráadásul ingyen.
Bar az előzőt is kipróbáltam. De nem jott át a settlers érzés.
6.
6.
Gorrister
#3: Nem most erőszakolták meg, mert a Blue Byte/Ubisoft duó már 2012-ben kihozott egy The Settlers Online nevezetű free2play játékot, ami a jelek szerint elég sikeres ahhoz, hogy ezen a vonalon vigyék tovább a sorozatot.
5.
5.
B-Shaggy
A Settlers nekem örökre az első és második részben található, " Yohh!"-t kiáltó krumpliorrú embereket fogja jelenti, az utána érkező részekben, ahol a grafika jobb lett, és eltávolodtak ettől a vicces settingtől, nem próbálkoztam a franchise-al.
4.
4.
Ótvar
#1: De jó is volt az. Hosszú hosszú órákat játszottam vele!
3.
3.
eszem
Most erőszakolták meg a Settlers nevet, az 5 és 6 rész játékmenet egyszerűsítését még valahogy elviseli az ember, de... nem is folytatom.

Még nem láttunk belőle semmit, de a f2p+ubisoft modellből kiindulva - példának okáért a The Mighty Quest for Epic Loot után nem lesz belőle semmi jó. :(
2.
2.
Cristiano
1.
1.
Tyranio
Ok... Amikor utoljára játszottam a Settlers-el akkor még rómaiakkal kellett vikingeket és majákat aprítani. Érdekes, hogy milyen irányba ment azóta a sorozat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...