Ilyen lenne a GTA V belső nézetből

  • Írta: Arell
  • 2014. június 24.
  • Érdekesség
Link másolása
Már nem kell sokat aludni, és jön a PC-s GTA V, ahol a modoknak sincs többé limit. Egy felhasználó addig is vette a fáradtságot, és írt egy scriptet egy átalakított Xboxra. Az eredmény: belső nézetes Michael, Trevor és Franklin.

Az elismert és közismert, nyílt világú GTA-széria döntő többségben hátsó nézetes játékokat tett a piacra. Egy felhasználó találékonyságának köszönhetően most viszont láthatjuk, milyen lenne Michael, Trevor és Franklin irányítása, ha az ő szemszögükből láthatnánk az eseményeket.

XBLToothPik egy módosított Xbox 360 segítségével készítette el a scriptet, mely új nézőpontot adhat a játékosoknak. Bár kissé fapadosra sikerült a dolog, mégis érdekes lehet mindazoknak, akiknek azon járt a feje, milyen lehet egy hát bámulása nélkül Los Santosban sétálni vagy a hegyek fölött repülni. Képzeljük csak el, milyen lenne mindez egy VR-szemüveggel!

Egy dolog biztos: a modot készítő felhasználó kreativitása csupán a kezdet. Az ősszel végre PC-re is megjelenő GTA V borítékolja, hogy a modder közösség ráveti magát a címre, és akkor bizony elszabadulhat a pokol.

9.
9.
Rakottkrumpli
#4: és mijattuk ijen drága a benzin is! bzuik!
8.
8.
Zuzda18
#7: Szerintem,azért ez nem teljesen így van.
Én annyiban örülök ennek,hogy az Oculus Rift-ben,biztos frankó érzés lesz.
Már várom,hogy jövőhónapban végre megérkezzen a DK2,és szerintem a GTA-nál sem kell majd sokat várni,a megjelenés után,hogy egy rift app-ot kapjon.
Így akár lehet ez még változik is,hogy FPS-ben nem jó.Kinek mi tetszik.
7.
7.
bodortamas1
#6: Nagy ritka pillanatok egyike a mostani, amikor egyetértek cristianoval ;)
Komolyra fordítva:
A GTA-k sikerében benne van a TPS nézet is, szerintem FPS módban egy GTA játék közel sem lenne annyira élvezhető, mint TPS-ben. Ezt a modot biztosan nem fogom kipróbálni, de az biztos, hogy a GTA a modderek melegágya, talán lesz néhány tényleg hasznos is köztük, amik dobnak valamelyest a játékélményen.
6.
6.
Cristiano
ez fpsmodba nem lenne jó
5.
5.
névtelenség
#4: Jah... ez totálisan a modderek hibája. Fuck logic!
4.
4.
Gyula93
#3: Nézd csak meg a GTA 4 xbox 360 változatában a multit, ha feltépek ide-oda teleportálgatnak, robbantanak, kigyújtanak, sőt még rám raknak valami nagy garázst épületet, egyszóval, el kurták a játékosok szórakozását, mert ez senkinek sem poén, hogy megy egy fasza kocsival és akkor valami noob 10 éves hülye gyerek felrobbant vagy kigyújt!
3.
3.
Riven
#1: Miért b*sznák szét?
2.
2.
DarkLord
Nálam , mindig az van, ha nem én játszok FPS nézetű játékot, akkor ha nézem szédülök tőle, mint a franc :D Ha én játszom, akkor semmi problem. Egyébként erre, akkor jöttem rá, amikor hugom játszott azt mondom belelesek mit gányol és 2-3 perc után forgott velem a világ...

Egyébként a GTA-nak nem áll jól szerintem ez.
1.
1.
Gyula93
...És szétba*zák a játékot, mint a ahogy az a GTA IV-ben is van!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...