Új kiadást kap a Saints Row IV is

  • Írta: fojesz
  • 2014. június 25.
  • Bejelentés
Link másolása
Alacsonyan szállnak a bővített kiadások, a Batman: Arkham Origins új változata mellett ma bemutatkozott a Saints Row IV legújabb és egyben legteljesebb pakkja is: ez a National Treasure Edition.

Ha még nincs meg a Saints Row IV, de tervezed a beszerzését, most már ne siesd el a dolgot: hamarosan érkezik a Saints Row IV: National Treasure Edition, ami a legteljesebb kiadása lesz a Volition játékának.

A PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra egyaránt megjelenő pakk nemcsak az alapjátékot, de az eddig megjelent összes kiegészítőjét is tartalmazni fogja, beleértve a Grass Roots ‘Merica! fegyvert is, ami eddig a Commander in Chief Edition vásárlóinak kiváltsága volt. Az "összes kiegészítő" egyébként 29 DLC-t jelent, amik külön-külön 60 dollárba kerülnének - ehhez képest nem is rossz, hogy a National Treasure Edition 30 zöldhasúba fáj majd.

A megjelenésére július közepén számíthatunk.

13.
13.
Tyranio
#10 Hát igen, habár az általad említettek még csak apróbb rablások, mert egy amúgy is apró játékelemet árultak, ami kevés embert érdekel. Azonban én a Rome Total War II. Görög városok DLCn kaptam fel a vizet, amikor már konkrétan a játék egy meghatározó darabját adták el külön.

És még csodálkoznak miért virágzik a kalózkodás.
12.
12.
Zombiekiller6
Azt hittem először, hogy next-gen-re jön :D
11.
11.
Stranger
#9: de, én is ezt mondom xd
10.
10.
Dreadlox
#7: Manapság ilyen a játékipar, annyi DLC-t adnak ki hozzá, hogy azok összege meghaladja vagy túl is lépi az alap játék összegét és azokba nincs is kontent, nézd meg a COD-okat, szánalmas hogy 2-3 euróért FEGYVERFESTÉST árulnak és még nagyobb szánalmas hogy meg is veszik.egy kibebaszott fegyverfestést. Régen ezt modderek csinálták ingyen és egymás közt megosztották.Érdekes az Elder Scrolls játkokhoz miért nincs ilyen? Ja mert ott van modder csoport....Mondjuk az oblivionhoz volt egy lópáncél dlc de arról le is tettek és közröhej lett, mivel ez a vásárlórétek értelmesebb....
9.
9.
Ecneb
#8: Akkor nem érdemesebb lenne várni 1 évet?
8.
8.
Stranger
#3: Én alapból csak ilyeneket veszek. Megjelenéskor kapunk egy félkész bugos szart... 1 év múlva pedig egy összetettebb, patch-elt játékot, olcsóbban...
7.
7.
Tyranio
60 dollár az összes DLC? Atyavilág, abból már egy tripla A-s játékot lehet venni vagy ezt kétszer.

Ha érdekelne a játék akkor azt mondanám, hogy yo ho ho.
6.
6.
KeXxX
#4: Nem lenne jó, ez is szar és erőltetett volt.
5.
5.
eszem
#3: És ezeket meg is veszik. Ha nem vennék nem lennének ilyen kiadások.
4.
4.
Cristiano
3.
3.
Ecneb
#2: Az igazán nagy gond akkor kezdődik, amikor ezeket meg is veszik.
2.
2.
piskóta
Azért azt érdekes megfigyelni, hogy mi folyik mostanság a játékiparban. Új ötletek nincsenek (tisztelet annak a kevés kivételnek), a meglévőeket kopírozzák (folytatások formájában), de, hogy még ezeket 2x el is adják némi újra festés után, hát LOL. Egyszerűen zseniális.
1.
1.
Na az szuper lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...