GTA Online - pletykák a Heist DLC-ről

  • Írta: Arell
  • 2014. június 26.
  • Érdekesség
Link másolása
Meg nem erősített információk szerint a - remélhetőleg - közeljövőben érkező extra GTA Online-tartalomban lesz harapnivaló bőven. Bankrablás, adatlopás, mentőakció, de még prosti-házhoz szállítás is.

DomisLive újra felbukkant, hogy híreket hozzon a jövőből, és - bár volt rá példa, hogy beváltak a nevéhez fűződő jóslatok és szivárogtatások -, jobb, ha az alább leírtakat egyelőre pletykaként kezeljük. A felhasználó YouTube-videójában ezúttal a Grand Theft Auto Online Heist DLC-jével kapcsolatos részletek bukkantak fel.

  • Rabomobil mentőakció - A bűnözők feladata az lesz, hogy egy NPC által vezetett kisteherautót elfogva kiszabadítsák bandatagjukat, és visszavigyék őt a csapat bázisára. A misszióban 16 rendőr és 16 bűnöző szerepét lehet betölteni, ötös szinten válik elérhetővé, és telefonhívással kezdeményezhető.
  • Prostiszállítás - Időkorláton belül le kell szállítani az örömlányokat egyik helyről a másikra.
  • Temetés - Bandatagok kísérik egy fejes halottaskocsiját a városon keresztül. A rivális csapat feladata, hogy átvegyék az uralmat a hullaszállító felett és megsemmisítsék azt.
  • Területfoglalás - Játékosok egymás torkának eshetnek egyes régiók felett, melyek folyamatos bevételt hoznak az új tulajdonosnak.
  • Belharc - Két csapat harcol egymással. A banda feje kiválaszt két tagot, hogy feszüljenek egymásnak a beavatás részeként.
  • Zsaru terület - Rendőrök által játszható területszerzési misszió a visszautasítás lehetősége nélkül.
  • Bankrablás - Juss be a pult mögé, törj be a páncélterembe, foszd ki és vidd a zsetont a kijelölt helyre! A küldetésben tizenhat rendőr és négy elkövető méri össze rátermettségét.
  • FIB fogás - Ereszkedj le egy FIB tornyon, törj be, töltsd le az adatokat, és menekülj! Négy segítő, három ereszkedő, egy sofőr, tizenhat rendőr és négy bűnöző vehet részt a küldetésben. A feladat egy helikopterből leereszkedve elfoglalni az irodát, és a zsaruk hullámaival küzdve megszerezni az adatokat, eközben a sofőr leteszi a helikoptert, átszáll egy autóba, és várja az ejtőernyővel menekülő társait, hogy aztán olajra léphessenek.


A Rockstar még idén év elején tervezte kiadni a Heist DLC-t, de végül a befejezéshez szükséges időre hivatkozva halasztott rajta egyet. Remélhetőleg hamarosan meglátjuk, mi igaz a fent leírtakból.

A témát érintő rész 4:57-kor kezdődik.

24.
24.
PrimYaz00
#23: igen éjfélkor kommentelek, mert talán akkor nézem meg baromságaidat? na én innen befejeztem, írhatod a baromságaidat engem nem érdekel, mert már értelmes ember nem fog hozzá szólni, csak az ilyen habzó szájú állat fanok, jó ragelés elmebeteg... ja és csak 1 viccből jutottunk el idáig, szóval picit, ha nehéz is, próbálj gondolkozni, akkor talán nem fognak veled úgy beszélni mint akit egy "seggből húztál ki" na jó8
23.
23.
LAZLOW20
#21: Pont te mondod ,közben meg még éjfelkor is itt kommentelgetsz.Honnan veszed konzol fanboy vagyok?Amúgy meg légyszives ne irj ilyen szépeket ugyanis nem a seggedböl húztál ki.
22.
22.
kristof97
#19: Megvolt/van/lesz. :)
21.
21.
PrimYaz00
#18: mert pc-re nincs god of war, little big planet, stb és régen nem tudtam, hogy hirtelen rájönnek, hogy 1-2 játék kijöhet pc-re is :) de gondolkozni nem kell, növeld az idióták fantáborát, akik egész nap itt ragelnek, ha vmi ellenvélemény van a konzollal szemben...
20.
20.
PrimYaz00
#17: gta4 szar volt, a habzó szájú faszkalap konzolosok, meg örülnék, ha kerülnének... ugyanis állatokhoz nem szóltam, de már is ugat, + javaslok 1 erős szemüveget :)
19.
19.
PrimYaz00
#16: köszi, neked meg jó játékot a bétával :)
18.
18.
LAZLOW20
#12: Ha szar a PS3 akkkor miért nem adod el?Tudod mid van neked?Csupasz v--------d.
17.
17.
LAZLOW20
#7: Úgylátom neked a Pc-s GTa IV kimaradt és azért beszélsz ilyen hülyeségeket.Vagy valami másik forumon hallottad és fel akartál vágni itt.Megsúgom neked hogy smmi baj nincs a konzolos verzióval,és ameddig te itt vered a nyálad,addig a ''fanboy-ok''már konzolon rongyosra játszották.Ugye a PS4-XONE-os port eggy idöbe jón a PC verzióval,és gondolom hogy a konzolok fognak prioritást élvezni optimalizálás szempontjából.
16.
16.
kristof97
#15: Fú, akkor jó, mert megijedtem, hogy tényleg nem értek valamit. :) Az egész játékipar az üzletről szól, ennyi (bár, gondolom ezt nem kell magyarázni). És ennyi. A habzó szájú majmokról meg annyit: vannak full konzolos játékosok is. Mi a lópéniszért kéne várnom a PCs verzióra, ha gépen úgy se tudnék vele játszani, konzolra meg már meg tudom venni a boltokban. És a játék konzolon úgy néz ki, hogy nagyszerűen tudok vele szórakozni. ;) Neked akkor meg jó várakozást.
15.
15.
PrimYaz00
#14: látom még mindig nehéz :) és szerintem tökéletesen okkal vagyunk irigyek, mert ez a cím is pc-n kezdődött, csak tudják, hogy az ilyen habzó szájú majmok, egyből rohannak megvenni, amint kijön, még ha úgy is néz ki mint egy.... én tudtam várni és kész :)
14.
14.
kristof97
#13: Mert nem minden PCs irigységből mondja ezt a konzolos béta verziót? De! Ezek után ne én legyek már a hibás, hogy a te kis iróniádat nem vettem észre...
13.
13.
PrimYaz00
#11: látom megerőltető a gondolkodás :)
12.
12.
PrimYaz00
#9: a sok fanbzui konzolos, néha elfelejti, 1-2 játéknak az eredeti származási helyét :) nekem is van ps3am, simán megvehettem volna, de szarra nem veszem meg, elég biztos volt, hogy kijön pc-re is
11.
11.
kristof97
#7: Egyébként milyen bétáról beszéltek ti PCsek? Lehet, hogy csak az én példányom ilyen (amit nem hinnék), de rohadtul nem bugos a játék (irigység miatt, esetleg?), és megjelenéskor is alig volt bugos. :) A GTA Online meg a sok millió ember egyszerre való fellépése miatt volt használhatatlan majd egy hétig, de ennél a játéknál kicsit több az az ember mennyiség mint a Sim Citynél (ugye, EA?). ;)
10.
10.
Ecneb
#8: Neked aztán jó öreg fejed van ilyen idősen :D
9.
9.
JBoy
#8: Én speciel nem verem a nyálam, de azon kevesek közé tartozom, aki a GTA 1,2,3,4 részt megvette, végigvitte és aki még emlékszik, hogy mekkora élményt jelentett neki 1999-ben a pentium2-es gépén megismerkedni a játék első részével.
PC-n való debütálása és sikere után jelent meg csak a játék PS1-re...
8.
8.
fehersam
Jajj verjétek a nyálatokat PC-sek :D Az extra single player tartalom engem is érdekelne, mert ugyan eredetiben vettem meg a játékot, de a multi már nem az én öreg fejemnek való :D Maradjon az meg a tizenéves korosztálynak :D
7.
7.
PrimYaz00
#2: +1 jó hosszú béta teszt után, jó lesz már a teljes pc-n :)
6.
6.
kristof97
Egyébként én a 16 rendőrt nem értem egyáltalán. Eddig egy küldetésben (online) sem volt rendőrkorlát, szóval pont most lenne? Másrészt, ha azok a rendőrök valós emberek lennének, akkor nem lennének benne bűnözők, mert 16 a max. létszám a GTA Online-ban. Az "FIB fogás" egyébként pont olyan mint az egyik GTA5ös küldetés, a "bankrablásnál" (amiért várom a DLCt) remélem többféle képen is végig lehet majd hajtani a rablást (te választod ki, hogy hol juttok be az épületbe, halkan vagy hangosan végzitek el a rablást, és mivel távoztok). Különben hamar unalomba fulladhatnak a bankrablások.
3.
3.
Dezseee
Miert akarnal single player tartalmat? Nagyon reg nem lattam olyan jo online reszt mint a gta5ben. Raadasul aki onlineozik,az fixen megvette a jatekot. Miert adnanak + tartalmat a sok kalóznak???
2.
2.
JBoy
Én meg GTA5-öt akarok, nem ősszel, most.
1.
1.
strike19
Én extra single player tartalmat akarok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...