The Order: 1886 - a vérfarkasokról bővebben

  • Írta: zoenn
  • 2014. június 27.
  • Videó
Link másolása
A Ready at Dawn PS4-exkluzív játékában a Rend tagjai csapnak össze a félvérűekkel a viktoriánus korabeli London utcáin. Naná, hogy a vérfarkasokkal is meggyűlik a bajunk, a következő fejlesztői napló róluk szól.

A likantrópiában szenvedő férfiak vagy nők jóval magasabbak és erősebbek, mint a mezei emberek, ráadásul bestiális erejükre hagyatkoznak. A The Order: 1886-ban nemigen hajlanak a diplomáciára - értsd: vagy megküzdünk velük, vagy végünk. Ez nem gond, a Rend lovagjai erre esküdtek fel.

A játék február 20-án landol PlayStation 4-en.

8.
8.
rethrospektiv
A vaccsdoghoz nem tudok hozzászólni, de abban egyetértek, hogy a mostani nagy címeknél a marketingeseken kívül nem sokan...nem sokat tettek le az asztalra. BTF4, GHOSTS, hogy az utolsókat említsem. És most csak a bugzódásról beszélek. A játékmenet izlés kérdése. A reklámokkal adják el a szrokat. Elég szomorú...
7.
7.
Drazhar
#4: Már a játékok is úgy készülnek mint a filmek: agyon fókuszcsoportozzák, meg marketingelik az egészet, mert itt is egyre nagyobbra rúg egy-egy cím költségvetése, és ugye be kell hozni az árát.
6.
6.
Cipo3
#5: na ez jó hír. Akkor ez nekem készül.
5.
5.
bane
#4: Csak egyjátékos mód van benne! Szóval a sztorinak biztos kell egy 10 órának lennie.
4.
4.
Cipo3
Az a vicces amikor készül 30 trailer, kiselőadás, beszélgetés a fejlesztőkkel.

Összesen 20 óra néznivaló. És amikor beteszed a korongot kiderül, hogy csak 4 óra a single player a multi meg ...nem rossz...., de csak 3 órára kötött le.

Annyit hallottam már erről a játékról, de jó lenne ha fejlesztés is letenne majd valamit az asztalra nem csak a marketing. Kicsit kezd watch dog szagú lenni.
3.
3.
Raam989
#2: Ez aztán velős érvelés volt...
2.
2.
Cristiano
1.
1.
Habbobitas
Még mindig nem érdekel a játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...