Dátumot kapott a Wayward Manor

  • Írta: zoenn
  • 2014. június 27.
  • Megjelenés
Link másolása
Neil Gaiman első videojátékáról már régen hallottunk, ám a The Odd Gentlemen csapata nem unatkozott az elmúlt hónapokban, eltökélték, hogy a legjobb programot adják ki a kezeik közül. A Wayward Manort júliusban kapjuk meg.

Habár a Wayward Manort korábbra ígérték, a The Odd Gentlemennek jó oka volt csúsztatni, hiszen így még több fejtörőt és "paranormális" meglepetést tudtak belerakni a játékba - olvashatjuk a fejlesztők Tumblr-oldalán.

Történetünk az 1920-as években játszódik egy New England-i kastélyban, ahol több ellenszenves lakó éli az életét. A korábbi tulaj - egy zsémbes öregember - sajnos már jobblétre szenderült, a játékosok az ő szellemét irányítják. A feladatunk az, hogy elüldözzük a házból a jelenlegi tulajdonosokat.

A sztoriért és a projektért a méltán híres bestseller író, Neil Gaiman felel. Ez az első próbálkozása a videojátékok műfajában - olyan irodalmi alkotások fűződnek a nevéhez, mint a Coraline, a Csillagpor, a The Graveyard Book vagy éppen a The Sandman képregénysorozat.

A Wayward Manor július 15-én landol PC-n és Macen a Steamen, valamint a Humble Store-on keresztül.

3.
3.
Ruga
Várós! :)
2.
2.
Cristiano
jó lenne ilyen sok játék
1.
1.
DarkLord
Ezt a játékot én annyira vártam és már annyiszor csúsztatták (ezelőtt is hivatalosan megerösííett dátuma volt), hogy hiszem ha tényleg kinn lesz. Az utolsó dátumnál gyakorlatilag semmit sem mondtak miért nem jelent meg, nagy csend vette körül az egész project-et én is már teljesen lemondtam róla...ez egy nagyon jó hír a mai napra :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...