The Legend of Korra-játékon dolgozik a Platinum

  • Írta: fojesz
  • 2014. június 27.
  • Bejelentés
Link másolása
Sűrű hónapok várnak a Platinum Gamesre, a Bayonetta 2 és a Scalebound mellé egy The Legend of Korra-adaptációt is bevállaltak a srácok. A játék ősszel válik letölthetővé.

A Nickelodeon és az Activision megbízásából The Legend of Korra-játékot fejleszt a Platinum Games, az adaptáció PC-re, PS4-re, PS3-ra, Xbox One-ra és Xbox 360-ra fog megjelenni idén ősszel, méghozzá letölthető formában.

A külső nézetes akciójátékban Korrát irányíthatjuk, és természetesen mind a négy képességét bevethetjük majd a harcok során. A történet az Avatar: The Last Airbender folytatásaként készült sorozat második és harmadik évada között játszódik, ez utóbbi egyébként éppen ma rajtol el.


A The Legend of Korra 3DS-en is kap majd egy játékváltozatot, ez viszont egy körökre osztott stratégia lesz, és a Webfoot Technologies fejleszti.

16.
16.
kopic
Megnéztem az 1.részt feliratosan, és eddig tetszik.:)
15.
15.
Benjago
Az Aang legendája a legjobb rajzfilmsorozat a világon!!!!
A korra legendája jelenleg hasonlóan jó de egy picit azért gyengébb.... :)
De bitang jó anime, mindenkinek ajánlom!!!
Kíváncsian várom a 3. évadot, a játékot kipróbálom. :)
13.
13.
kopic
Köszönöm a válaszokat.
Az Aang legendája jó kis mese volt (de a film vmi katasztrofálisan szar lett, és hála az égnek úgy néz ki, hogy nem is fogják folytatni) szóval ezt is szeretném majd elkezdeni.:)
11.
11.
giga321
#9: Háááááát. Nehéz megmondani, mert nincsen benne a japánok keze hanem amerikai meg kínai kóprodukcióról van szó. Olyasmi mint a Boondocks A kertvárosi gettó. Az is az anime meg a mese határán van. De én ezt inkább nevezném aimének mert vannak benne animés elemek. De ha nem akkor ez egy bitang jó mese :D De utálom a mese szót. Maradjon Animének.
10.
10.
equinox42
Na, örülök neki.
Aang legendáját nagyon szeretem. nem ártana egy tisztes játék abból is pcre.
9.
9.
Hoshigaki Kisame
Ez animének számít?

Előre kössz a válszt és bocs ha hülye a kérdés:)
8.
8.
giga321
Szigorúan csak eredeti szinkronnal ajánlom és mellé magyar felirattal. Mert a magyar szinkron szerintem katasztrófális. Nekem sokat dob az élményen az eredeti szinkron. Minden sorozatot úgy nézek.
7.
7.
MadDragon
#4: A 3. évad ma kezdődik Amerikában és gondolom hetente fogják adni.
6.
6.
bane
#5: Van magyar szinkronnal a 2 évad 6 részig. Felirattal pedig kint van az összes rész.
5.
5.
kopic
#2,4:
magyar szinkronos v feliratos a sorozat ?
4.
4.
bane
#2: Mikor jön a harmadik évad? Angolul se indult még el?
Amúgy Aangosat kellene, imádtam a kis csávót! Hozzá képest nem olyan jó karakter Korra. A második évad vége nekem nagyon nem tetszett. Mondjuk az első Avatar története nagyon eltalált volt olyan, amit tényleg akartam látni!
3.
3.
Cristiano
jöhetne simán ki próbálom
2.
2.
giga321
Na ezt tuti beszerzem. Nagyon szeretem a sorozatot. Bár a második évad szerintem annyita nem lett jó mint az első, de bizakodva várom, hogy vajon milyen lesz a 3. évad.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...