Képeken a Bayonetta 2

  • Írta: fojesz
  • 2014. június 28.
  • Képek
Link másolása
Huszonhét screenshot érkezett a Bayonetta folytatásából, és a rajongókat valószínűleg nem fogja meglepni, hogy egyik-másikon szürreálisnál szürreálisabb jeleneteket figyelhetünk meg.

A Nintendo még az E3-on jelentette be, hogy a Wii U-exkluzív Bayonetta 2 októberben kerül boltokba, érdekesség, hogy a játékhoz ajándékba jár majd az első rész Wii U-s portja is. Ezek után már csak a hab a tortán a Nintendo-hívők számára, hogy a Platinum Games a minap felvetette egy interjúban: a harmadik részt is meg lehetne csinálni Wii U-exkluzivitással...

47.
47.
DON GONDOCS
Remélem annyira lesz WiiU exvlusive mint a Rayman origin, NG Razor Edge, Trine 2: Director's Cut.
46.
46.
Yanez
#44: Pontosan! A NES és Snes időszakában az N-nek nem volt akkora ellenfele, még a Sega sem. A PS2 viszont - a PS1 sikere után - nem meglepő, hogy földbe döngölte a konkurenciát. Ám még így sem lett veszteséges a Gamecube. Akkor képzeld, ha nem lett volna a Sony masinája! Szóval működne ez, de nem úgy ahogyan kéne, hisz a WiiU sem egyedül van a piacon.
45.
45.
tibisan
#39: ps4 mögött, xone előtt 2. , bocsánat
44.
44.
Norbiii
#43: Igen, és a Nintendo történetében (NES-től...) a Gamecube hozta a legkevesebb eladásokat is. Ettől persze még lehet valami jó, és az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a GC-nek, a Ps2 volt a legnagyobb peche...
43.
43.
Yanez
#42: Lásd Gamecube! Volt ott mindenfajta játék és a közönség imádta! Sokak számára mai napig az volt életük legjobb konzolja. Vagyis a közönség meglenne hozzá.
42.
42.
Norbiii
#41: Korrekt meglátás, és elfogadható érvek! Hiába tartozom a törzsközönséghez, és hiába a Mario szintű játékokat szeretem, de ha a Nintendo, és a játékosok érdeke ezt kívánja, attól még jöhet más stílusú játék is, ezt persze úgy kell megoldani, hogy a Nintendo ne veszítse el saját különlegességét. :)
41.
41.
Tobb ilyen cim kene a Nintendonak, csak az az egy baj vele, hogy a N torzskozonsegnek igazabol ez annyira nem kell, lasd Norbiii. Pedig ha meg 5 ilyen egyedi, felnottebbeknek is valo gamet adna ki a N akkor a Wii U-t ugyanugy vennek mint a masik ket gepet. Nem azt mondom, hogy ne legyen tobb mario, csak mellette be kene vonzani mas jatekosokat is mas cimekkel.
40.
40.
tibisan
#37: nem látom át , miért nézne ki jobban , ha átportolnák rá ..nem valószínű , hogy a grafikába belenyúlnának..talán 60 fps miatt?
nem hinném , hogy például a projekt cars ps4-en vagy xone-on szebb lesz majd , mint wii u-n , pénzt és időt vinne el , ezt pedig egy kiadó vagy fejlesztő se nyeli le manapság..inkább exkluzív lesz az az "eszméletlenül kinéző "játék ps4re, xone-ra, minthogy előző generációs grafikát hozzon a játék , mert akkor már a fejlesztésnek a régebbi gépek tudásához mérten kellett volna indulnia .és a project cars-os példát nézve az is inkább x360-ps3 szint , mint ps4-xone
39.
39.
tibisan
#32: jelenleg a 2. helyen áll (6 millió körül adtak eddig el belőle) a ps4 előtt , és az xbox one előtt..
és ebbe a ténybe kapaszkodik a N is , mikor fikázzák őket a wii u játékok színvonala és mennyisége okán..
ezt nekem se volt könnyű lenyelnem , mivel már 2 éve a piacon vannak vele , és semmi olyan nincs még mindig wii u ra ami miatt megvenném, de sajnos amíg mario kart meg bros fog megjelenni wii u ra ,addig az a " bizonyos" N réteg , akiknek ezek a játékok bejönnek venni fogják majd a gépet..mert ők a bázisa és az elsődleges vásárlórétege a N-nek, a többire meg teszik a N

38.
38.
myrte
Ahogy Gergőék (gameday studio) mondták, kívülről elég kaotikusnak tűnik a játék. Játszani kell vele.
A Videók/képek alapján én sem tudom mire vélni, de adok egy esélyt a próbára és majd kiderül, hogy érdemes-e beszerezni valamelyik kiadást. Európában két féle kiszerelésben lesz elérhető a boltokban: Bayonetta1&2 egybe csomagolva illetve csak a 2. rész.

Egyetértek, ha ez kijönne a Sony vagy az MS valamelyik masinájára, akkor máshogy állna hozzá az itteni társadalom. Ha a Nintendo nem pénzelte volna a projektet, akkor nem lenne 2. rész.
37.
37.
drakecsaj
Még mindig sajnálom hogy csak WiiU-ra jön ki, micsoda pazarlás...eszméletlenül nézne ki például PS4-en. Ha azt akarták hogy emiatt vegyem meg a konzolt, akkor jó nagyot tévedtek az fix, annak ellenére hogy jó volt az első rész :D
36.
36.
keiji maeda
én 2x platinumoztam ki ps3-mon nagyon tetszett az első része ,de ezért még nem fogok wii-u konzolt venni
35.
35.
CreelienDareigeo
Én várom a megjelenését. Az első részt 2009 óta máig nyomom Xbox 360-on. Számomra megunhatatlan. Ha minden jól megy és a Wii U ára is csökken akkor már biztos vétel lesz. :)
34.
34.
Tyranio
#33 Ha lejjebb viszik az árát vagy több népszerű exkluzív játékot adnak ki rá.
Habár ki tudja, a legelső és legutolsó játékkonzolom egy PS2 és inkább a PC-m fejlesztésébe ölöm a pénzemet.

Én multiproli vagyok. Kenyeret, munkát, játékot mindenkinek. (Nem pejoratív értelemben (szerintem), csak a multiproli jobban hangzik mint a multiproletár)
33.
33.
Norbiii
#32: Fog még a Wii U meglepetéseket okozni. :) Amúgy meg szerintem is, hogy ha ez egy Ps4-es cím lenne, akkor király játék lenne, mondom úgy hogy nekem nem jön be.
32.
32.
Tyranio
#24 A Wii U-t azért negatívum, mert ahogy hallom nem valami népszerű vagy keresett, legalább is a nagy konzolok árnyékában, tehát valószínűleg nem sok emberhez fog eljutni és ha tényleg csak a "kritikai és anyagi sikere" indokolja a befektetést, akkor ez lehet a sorozat vége. Gondolom neked sincs Wii U-d

Ami a Japán egyediséget illeti, nos ezt valakinek definiálnia kéne nekem. Én is szeretem valamilyen határig a szürreális vagy távol keleti stílusokat, de ez számomra már túl távoli. A fan service-ről nem is beszélve, azt sehol, semmilyen mértékben nem szeretem.
31.
31.
Tyranio
#27 Ezt úgy hívják, hogy megosztjuk a véleményünket és vitatkozunk egymással, ha az eltér. Kíváncsiságból, rajongásból, meggyőzés céljából vagy csak szórakozásból. Nem tudom feltűnt-e de az ilyen oldalaknak ezért van komment szekciója.

És mivel te sem veted meg ezt (konkrétan nem is láttam tőled még bármelyik cikkel kapcsolatos hozzászólást, csak kioktatást), kérlek ne beszélj gm megmondókról vagy láss a tükrödön túl.
30.
30.
Tyranio
#23 "ha ilyen beszűkült érdeklődésű kretén lennék inkább felkötném magam"
Ezt te mondod? Kíméljük meg egymást ettől.
29.
29.
SLi
#27: "amíg az ügyeletes gk megmondók hozzájárulnak a bulidhoz ez így is fog maradni."

vettem az adást :)
igazad van, nem is reagálok rá többet.
28.
28.
Tyranio
#22 A 14. hozzászólás nem volt elég beszédes?
Élvezhető történet, olyan vizualitás (nem grafika minősége, hanem maga a képi világ és a modellek megrajzolása) ami nem egy rémálomból vagy toalettből köszön vissza (rossz értelemben), idétlen fétisek és fanservice hiánya.

A történetről még persze nem tudunk, az pusztán következtetés, de az utóbbi kettő és ez a galéria arra késztet, hogy feltegyem a kérdést "Ezt miért kellet létrehozni?" (Hogy megspóroljak egy hozzászólást a jövőben. Mielőtt valamelyik móka-miki visszaidézi tőlem az életemre utalva, a válasz: Jó kérdés.)
27.
27.
névtelenség
#21: "Félreértés ne essék, szeretem a vitatkozást"

Azt látom. Áprilisban még viccesnek is találtam, amikor tele szemeteltétek a híreket wolfíval. Mostanra viszont már fáj végigmenni a kommetnjeiden, mert végig érződik az izzadságszagú akaratlagos vitagerjesztés a mondataid mögött.

Gondolom amíg az ügyeletes gk megmondók hozzájárulnak a bulidhoz ez így is fog maradni. Sajnálatunkra...
26.
26.
sloth
#2: Lol :D év kommentje
25.
25.
SLi
#21: Nem, te eddig az "okosabbnak akarok látszani mint amilyen valójában vagyok ezért fikázok mindent" elvet követed, de azt valóban rendületlenül .
24.
24.
Tidus
#21: Gondolj bele.Szerintem az ezt ócsárolok nagy többsége(!) két dolog miatt teszi:
Japánosan egyedi
Wii U
Állitom ha PS4-One lenne a cél állomás mindenki nyáladzana ha más nem hipsterkedésből.
Amúgy abba egyetértünk hogy szerintem is jó a vita ,én is szeretek ameddig nem megy át személyeskedésbe.
23.
23.
SLi
#17: Nekem nem tetszik = trágya
ezen az érvelési szinten illik 16-17 éves kor körül túljutni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...