Napi WTF: Érkezik a Grass Simulator

  • Írta: zoenn
  • 2014. július 1.
  • Bejelentés
Link másolása
A Rock Simulator 2014 után máris itt az újabb trónkövetelő az elborult játékok sorában: kíváncsi vagy, milyen lehet egy valódi, újgenerációs fűszimulátor? Akkor a Grass Simulatort neked találták ki!

A minap landolt a Steam Greenlighton a Rezine Games bemutatkozó alkotása, a Grass Simulator. A játékban teljesen valósághű fűfizika kap helyet, gyönyörű kék ég alatt kalandozhatunk, és persze a tehenek sem hiányozhatnak.

Gombamód szaporodnak a különféle szimulátorok, a Goat Simulator, a Bear Simulator, a Rock Simulator után a Grass Simulator tör babérokra, a fejlesztők abban bíznak, hogy a közösség felkarolja a humoros projekte,t és tényleg megszülethet a világ első next-gen fűszimulátora.

A játékmenet egyszerű: egy mezőn kalandozhatunk hősünkkel, akit belső nézetből irányítunk. Minden a fűről szól, csodálatos környezetben, realisztikus időjárási modell mellett hódolhatunk a zöldellő gyep szeretetének. És igen, lesz multiplayer is!

36.
36.
CJgabor
Gratulálok. Ez a poén már a Bear Simulator megjelenésével sem volt vicces.
Még egy ilyen gagyi szimulátoros ötlet, és én felkötöm magam...

#18: Magam sem mondhattam volna jobban.
35.
35.
Füge
Felmerül a kérdés a játékkal kapcsolatban: Ha egy tehén, egy nap alatt, egy kiló füvet legel le, akkor hány tehén, hány nap alatt, hány kiló füvet legel le?
34.
34.
vnm51
Áááá ti ezt nem értitek... Ez lesz a déelcéje a kőszimulátornak, azon belül is a stealth mod-nak.
Ugyanúgy mint a Blacklist-ben itt is lesz a stealth mod ahol is kövünkel bujkálhatunk a fűbe és soksok ikszpét szerezhetel meg camouflage skin-t is ami nagyon fontos egy kő esetében, aztán ott van a panther mod ahol is kövünkel ráugorhatunk lesből egy gonosz bogárra összenyomva azt, és persze ott van az assault mod ahol is a fű csak látvány, egyszerűen legördülünk a hegyről és szétlapítunk mindent.
Ennyi az egész. Mit nem értetek ezen?.....
És mint mondtam remélem lesz ehhez egy lajhárszimulátor is, akik majd a jól képzett őrök lesznek és be kell majd mittudomén hatolni egy kőerődbe egy kaviccsal... kész....
Alig várom de komolyan...
33.
33.
kredencferenc
Na ilyenkor kezdem elfelejteni, hogy úriember vagyok. Igazából az a borzasztó, hogy ezekért valaki még fizet is. Az okádék tévéműsorainkat se gyártanák futószalagon, ha nem lenne rá igénye egy rakás agyhiányos hurkagyurkának meg odakozmált szoláriumszökevénynek. Azt hiszem annak aki az említett népcsoportoktól egy hangyapöcsnyivel is magasabb intelligenciaszinten áll az már ciginek találja az ilyesmit. Ezzel a szarral teszik tönkre a játékvilágot és van pofájuk fejlesztőnek meg igazi gamernek nevezni magukat. És még valami. Ezek a vackok egyáltalán nem viccesek.
30.
30.
KeXxX
#26: Akartok szívni?
28.
28.
Tyranio
#24 Bárki azt mondod? Akkor azt hiszem megcsinálom a Tree Simulator-t.

Az egész arról fog szólni, hogy egy fickót kell irányítanod aki egy glock-al és egy revolverrel mászkál egy erdőben és vannak benne tehenek.

A játék célja az lesz, hogy megtaláld a legmagasabb fát majd felkösd magadat reá, mert pénzt és időt pocsékoltál a játékra. A befejezés a természet és az ember kapcsolatát ábrázolja, ahogyan a játékos megfigyelheti a 30 perces stáblista után, amint a teste humusszá válik. A multiban pedig versenyezni kell a fáig ahol az első fog feloldozást találni a kötél végén.
26.
26.
LWTF
Kinek van kedve füvezni?
22.
22.
Drazhar
Igazából nem ezekkel a fejlesztőkkel van a fő baj, hanem azzal a közönséggel aki még ha csak poénból is, de kiköhögi a 10-20€-t ezekért a vackokért. Ezt meg észrevette mindenki más, hát miért ne csinálnának ők is egy ilyen vackot?
20.
20.
Tyranio
Meg különben is, ez mi? A Rock Simulator-ban legalább tényleg egy kő volt a játékos. Itt meg egy embert pisztollyal. Ennyi erővel a wolfenstein lehetne Nazi Simulator, mert... izé... vannak benne Nácik és ezek szerint ez már kimeríti a szimulátor fogalmát.
18.
18.
Tyranio
Ki hitte volna, hogy ami pár hónappal ezelőtt még vicces és friss volt, az ilyen hamar nevetségesen szánalmasba fog átcsapni. Úgy fest a rámenen élő garázsfejlesztők megtalálták a szent grált.

Elég szomorú kort élünk. Minden ötletet egy tucat kópia követ.
16.
16.
kopic
15.
15.
medson
Elég vicces hogy 1 fícsőrre próbálnak felhúzni egy játékot, ha pl ez egy része lenne valami természet sandboxnak akkor oké, de így magába ennek milyen élvezeti faktora lesz majd?
14.
14.
selejtes
#12: nagyon jó kérdés.Jó pár éve rendszeresen ezt a kérdést teszem fel magamban.
13.
13.
GMatyi
Gondolom még nem láttátok a 2-3 napja megjelent Empty Space simulatort, ami tulajdonképpen a semmit szimulálja, vagyis egy fekete képet kapsz, plusz pénzért fehéret
12.
12.
wolfwarrior
A kő szimulátornál még reméltem, hogy ironizálnak, hogy haha ilyen hülyeséget viccből miért ne de most már komolyan mi a fa%§ baja van a világnak?!
9.
9.
_Botika_
Mért az a neve ,hogy Grass Simulator ,ha egy embert irányítunk?
Amúgy már nagyon unom ezeket a fosokat.
8.
8.
PiXELRaNGER
Szerintem ez már szánalmas. A Goat Simulator még vicces volt. A Bear Simulator még elmegy. De ez a Rock meg Grass Simulator ez már szánalmas. Ennél mélyebbre már nem lehet süllyedni. :(
7.
7.
Ecneb
Ilyen rondán még nem láttam unity enginet használni... A hozzá nem értés árulkodik róla!
5.
5.
XStormsniperX
Úristen... Tudtam hogy ez lesz... A sok hülye számtechröl ellógó gyökér mind fel fogja rakni a soron következö "szimulátorát" hogy meg gazdagodjanak azokon a hülyéken, akik ezeket meg is veszik... Egyet értek az elözö kommentelövel. Ez Pandora szelencéje... Vagy rosszabb... Hogy juthattunk el idáig?
4.
4.
Ooorky
Kinyitották Pandora szelencéjét...
Lassan de biztosan el fog árasztani minket ezek a szennyek, mert mindig van néhány ezer retardált aki hajlandó fizetni érte, mert szerinte "jó poén"...
3.
3.
Raam989
Meg fogom csinalni az Air Simulator 2014-et...
2.
2.
deviques
Ez az, rakják ilyenel tele a Steam-et, hogy a normális játékokat minél nehezebb legyen megtalálni!
1.
1.
keiji maeda
ez valami förtelmes , szerintem ez csak valami játéknak lehet valami nagyon kezdetleges béta verziója, a fék meg a fű 5 évvel ezelőtti játéknál is szebb volt már.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...