Escape Dead Island bejelentés és előzetes

  • Írta: Arell
  • 2014. július 1.
  • Bejelentés
Link másolása
Dead Island spin-off érkezik, ezúttal lopakodós játék formájában. Az új jövevény hidat képez majd a Dead Island első és második része között, és végre felfedi a vírus eredetét néhány izgalmas nyommal a jövő eseményeiről.

A Cliff Calo karakterén keresztül játszható egyjátékos, történetközpontú Escape Dead Islandben egy médiacsászár elkényeztetett fiát alakítjuk, aki a barátaival elköt egy jachtot annak reményében, hogy leforgatják az év dokumentumfilmét, mely leleplezi az igazságot a Banoi fertőzésről. A tervük: behatolni a Narapela karantén alá vett szupertitkos szigetére és mindent rögzíteni.

A játékosok szabad kezet kapnak az új sziget felfedezésében, ezúttal lehetőségük lesz a settenkedésre, illetve a zombik szaglásának és hallásának elkerülésére. Természetesen rövidesen rájövünk majd, hogy ez a sziget sem az, aminek a felszínen látszik.

Cliff saját józanságának megtartásáért küzd, ahogy a világ egyre kiszámíthatatlanabbá válik körülötte. Az idő eltorzul, különös üzenetek jelennek meg, és lehetetlen csavarok ferdítik el a valóságot, aminek keretein belül az óceán vize vérré válik és tartályok zuhannak a tiszta égből. Calo tévedett, ha azt hitte, ez egy normális dokumentumfilm lesz.

Az Escape Dead Island képregényszerű stílusa remek kiegészítője lesz az év végén PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra megjelenő cím szürreális hangulatának. Íme, egy kis ízelítő:

6.
6.
gyerekpeti
Nekem ebben a játékban a történet nagyon tetszik,de ez a képregény stílus egyenesen ronda.
5.
5.
Dante2014
#2: alig várom téged megharap zombik átváltozól zombi
4.
4.
Lesz egy ket ember akinel ez tuti ugy fog lecsapodni, hogy hulye vagy ...
3.
3.
RayErizo
Hehe...A játékipar tiszta olyan mint az online randizás...

Meglátod és azt mondod: ,,...Oh, te jó ég...ez gyönyörűen néz ki...!!!"
Nem gondolkodsz el rajta, hogy ez rossz is lehet csak belevágsz várod a randi napját.

És akkor eljön a nagy nap, hogy végre találkozhattok!! Sajnos a buszjegyért sokat kell fizetni, de megéri, hisz Ő lesz életed szerelme!

És végre mikor oda érsz, nem hiszel a szemednek:

,,...Őőőő...ez tényleg Ő...? Nem....ez kizárt dolog....hiszen fele annyira sincs szép mint amilyen a képen volt...sőt..ez egyenesen ocsmány...!!!"

De hát azt mondják a belső értékek a fontosak (ÉS A BUSZRA IS KIFIZETTÉL EGY RAHEDLI PÉNZT) úgyhogy most már csak meg kellene próbálkozni...

De nem...

Hosszas beszélgetés után kiderül róla, hogy egy unalmas, buta és szánalmas alak aki mellett 5 percet is nehezen viselnél el...

Szóval összegezve az egészet: A választott célszemély csúnya, a belsője is rossz és a találkozóért még egy csomó pénz is elment...

Teljes a kudarc...

Remélem érthető voltam. :)
1.
1.
DON GONDOCS
egyjátékos és történetközpontú, ilyet is réghalottam már egy akciójátéknál.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...