Három single küldetés érkezik a Watch Dogshoz

  • Írta: zoenn
  • 2014. július 2.
  • Letöltés
Link másolása
A Ubisoft bejelentette, hogy ma három új egyjátékos küldetés lát napvilágot a Watch Dogshoz, nem is beszélve a megnyitható fegyverekről, perkökről és egyéb bónuszokról. Season pass sem kell hozzájuk.

Teljesen váratlan hír, de a  mai nap folyamán kiegészül a Watch Dogs. A három új single küldetést, fegyvereket, ruhákat és más extrákat tartalmazó csomag már nem tartozik bele a season passbe, bárki beruházhat rá.

Lássuk a friss missziókat!

  • The Palace: egy internetes mogul luxuspalotáján üt rajta a rendőrség (Kim Dotcom, szia!). A csóka szerverein több ezer ember intim adatait tárolják, beleértve Aiden Pearce-ét is. Be kell törnünk a helyszínre, és le kell törölnünk az adatokat, mielőtt az akció kezdetét veszi!
  • Signature Shot: biometrikus fegyvert csempészett Chicagóba a Black Viceroys nevű banda. A fegyvert csak az használhatja, aki elsőként megfogja a markolatát. Be kell törnünk a banda erődítményébe, és meg kell lovasítanunk a cuccot, hogy mi használhassuk elsőként!
  • Breakthrough: titkos adatgyűjtésbe kezd önkényesen a Chicago South Club tulajdonosa. Nekünk kell semlegesítenünk a megfigyelési és blokkoló eszközöket. 


Az új fegyverek közé tartozik a Biometric Rifle és az Auto-6 pisztoly, ezen felül az alábbi perköket és bónuszokat kapjuk meg: Dedsec Battery Boost, Blume Weapon Boost, Driving Master Boost és ATM Hack Boost.

13.
13.
Ghost26Dave
Ja én is megnéztem.Egészségükre!!!!
10.
10.
Drazhar
Most nem rosszból de ezek nem új küldik, benne voltak valamelyik megrendelői pakkban.
9.
9.
Juha
Gondolom season pass nélkül IS meg lehet venni, ami nem ugyanaz, mint azt mondani, hogy a seasonpasst lelehet húzni a wc-n.
7.
7.
Pizza74
#6: "beruházhat rá"
Nem valószínű.
6.
6.
Ghost26Dave
Ez ingyenes akkor?
3.
3.
Dr. Zaius
#1: Azért én megvehetem ugye?
2.
2.
Dr. Zaius
KIRÁLY!
Mindezt mennyiért?
1.
1.
Andreee
Kitalálják hogy DLC majd annyiba eladják mint a teljes játekot :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...