World of Tanks: Xbox 360 Edition megjelenés

  • Írta: Arell
  • 2014. július 3.
  • Megjelenés
Link másolása
A Wargaming.net harckocsis MMO-ja idén nyár végén lemezes változatban is megjelenik. Azoknak, akik leteszik érte a 20 dolláros árat, egy új tank, sok játékban költhető zseton és más finomságok ütik a markukat.

A dobozos World of Tanks: Xbox 360 Edition augusztus 29-én jelenik meg, közölte a Wargaming.net - a játék egyébként free-to-play modellben játszható.

A lemezes, 20 dollárba (kb. 4500 forintba) kerülő kiadás mellé a vásárlók 1500 aranyat, a felső kategóriás német Panzer 38H Tier II könnyű harckocsit, 200 ezer ezüstöt, és három napnyi prémium játékidőt kapnak. Utóbbi lehetőséget ad, hogy a játékban használható fizetőeszközt és tapasztalatpontokat másfélszer olyan gyorsan érhessük el, mint prémium nélkül. Mindezek mellé pedig még egy harmincnapos Xbox Live Gold-tagság is a miénk lehet. Ti megveszitek?

28.
28.
TheProKillerOne
#2: Azt azért kétlem XD Láttál már akárkit pc-n the last of ussal vagy egy granturismo netán egy forza résszel játszani?
27.
27.
Sechu
#2: főleg súlyban...:)
23.
23.
Ooorky
Röviden összefoglalva:
sloth beírt egy láthatóan szarkasztikus hozzászólást, amire 2-en reagáltak szintén szarkasztikusan, majd visszatért hamvaiból PSbuzi barátunk, hogy megint tolja szokásos hangulatkeltését, ezzel mutogatva szegénységi bizonyítványát.
http://theunsanity.files.wordpress.com/2014/04/gloriouspc.jpg
20.
20.
Norbiii
Isten ment vitába keveredni, de fogadjuk el, hogy valaki PC-s, valaki konzolos, mindkettő esetében vannak előnyök, és talán hátrányok is, ki mit szeret, ez ízlés kérdése. :)

Én konzolos vagyok, és nekem az az érv, hogy PC-n szebb a grafika, állatira nem érdekel, mert nekem ez a különbség NEM nagy különbség, akinek meg ez a különbség számít, annak elfogadom a véleményét, tiszteletben tartom, és ennyi!
17.
17.
Irasalgor
Személy szerint én úgy vagyok ezzel, hogy a konzol jobb szerintem, mint a PC, mivel nem kell rá költeni egy vasat sem az alapgépen kívül. Jelenleg van egy X360-om azon játszok mindennel, mert a PC-m elavult, de annyira, hogy most már muszáj leszek beszerezni egy alapáras gamer PC-t, ami addig, amíg nem szerzek be egy XONE/PS4-ből valamelyiket, bőven jó, csak fussanak el azok a játékok, amelyek nem jönnek ki az előző generációs konzolokra, de PC-re igen (ACU, Batman, Witcher pl)
13.
13.
Mr.Dead
#2: Nem is te lennél :D
12.
12.
sloth
#4: Nyugi, nem is neked szólt, hanem hunkala-nak, hogy megmondhassa... Nem vagyok olyan hülye, hogy ilyet kijelentsek.
hihi

#11: lol
11.
11.
Cristiano
10.
10.
fehersam
De nem kell kiakadni ha valaki azt mondja, hogy ez jobb vagy az jobb és te nem értesz egyet :) Én személy szerint úgy gondolom, hogy PC-n játszani igazából az e-sportolók vagyis a hardcore gamerek szoktak, a konzolok meg inkább olyan casual gamereknek való. Én minden konzolon, és PC-n is játszom és én ezt tapasztaltam az évek során. A lényeg, hogy az ilyeneken csak mosolyogni kell egy jót éstovábblépni :)
9.
9.
Ooorky
#8: Agyatlan hülyegyerek a sr... lény. Jó párszor bannolták már, hamarosan majd megint eltűnik az oldalról.
6.
6.
fehersam
Sráácok mielőtt megnyitottam a cikett már tudtam hogy a kommentekben megy majd a pc kontra konzol dolog :D Miért kell ezt? :D Mindkettőnek megvannak a hátrányai és előnyei. Lépjünk már ezen túl 10 év alatt :D
4.
4.
supair
#2: Kombisütőn a legjobb.
A mi konyhánkban levő konfiguráció veri az összes Pc-t..... hihi ;-)
3.
3.
bodortamas1
#2: Azaz, mond meg a tutit ^^
2.
2.
sloth
Pc-n jobb!
Pc mindenben veri a konzolokat!
1.
1.
JBoy
"Ti megveszitek?"
Nem én nem veszem meg. Ingyen játszom. Nem azért, mert nem telne ilyesmire, hanem mert nincs értelme pénzt költeni rá, ha az ember csak néha néha megy fel páncélt lyukasztani mint én. Prémium lőszert kapok ezüstért is, arany tankra nem vágyom, prémium nélkül is lehet fejlődni csak lassabban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...