Trials Fusion - jön az első DLC

  • Írta: Arell
  • 2014. július 3.
  • Letöltés
Link másolása
A Riders of the Rustlands kietlen ipari területein játszódó DLC-je lesz az első extra tartalom a Trials Fusionhöz, mely július 29-én jelenik meg. A RedLynx új pályákat, kihívásokat és szerkesztőhöz használható tartalmakat ígér.

A Riders of the Rustlands öt új trófea mellett tizennyolc új kihívást is hoz, hármat mindegyik klasszikus Trials-pályához. A tíz új track közül hat hagyományos, kettő pedig Supercross (helyi többjátékos). Lesz még egy új ügyességi játék Laws of Motion néven, és egy FMX útvonal The Gauntlet elnevezéssel. Érkeznek ezen felül pályaszerkesztő alkatrészek is acél csövek és fa rámpák formájában.

A DLC - mely önmagában 5 dollárt kóstál majd - az első részét képezi a hatdarabos, 20 dolláros season passnak, amely jövő májusig bezárólag fut ki. A második, extra tartalmakat ajánló csomag az Empire of the Sky lesz, ami ugyancsak idén nyáron fog megjelenni, és lebegő szigetekre invitálja majd a játékosokat. A fejlesztő a jövőben a felhők közé, a víz alá, de még mélyen a föld alá is el akarja vinni a játékosokat.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...