Ken Levine mesél a PS Vitás BioShockról

  • Írta: zoenn
  • 2014. július 8.
  • Hír
Link másolása
A BioShock-sorozat atyja, Ken Levine elárult pár részletet a PlayStation Vitás BioShockról, amely nem szimpla port lett volna, hanem egy Final Fantasy Tactics-szerű, körökre osztott mellékág a Rapture világán.

Ken Levine még mindig nem mondott le teljesen a PS Vitás BioShockról, ám úgy tűnik, a 2K Games végleg elkaszálta a projektet. A designer most már sajnálja, hogy nem saját maga vette kézbe az irányítást, hiszen elmondása szerint nagy lehetőségek vannak a Sony kézikonzoljában.

Az úriember a Twitteren árult el pár részletet arról, hogy milyen lett volna a 2011-ben bejelentett alkotás. Nem szimpla portot kaptunk volna, hanem egy Final Fantasy Tactics-szerű, körökre osztott harcrendszerrel felvértezett taktikai szerepjátékot, amely a Rapture világán játszódott volna, közvetlenül az utópia összeomlása előtt. Levine remekül lefordította volna a rendszert PS Vitára, kompromisszumok nélkül.

Sajnos a projekt tavaly februárban még az "üzletemberek" kezében volt, azóta nem történt előrelépés az ügyben, annak ellenére sem, hogy 2013 júliusában Levine próbált nyomást gyakorolni a Sonyra és a 2K Gamesre. Nyilván az sem szerencsés dolog, hogy az év elején bezárt az Irrational Games.

3.
3.
Drazhar
Levine nélkül nem lesz új rész, de sajnos lesz.
2.
2.
Suha
#1: lesz ne izgulj :)
1.
1.
Cristiano
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...