Új narratíva az Assassin's Creed: Unityben

Link másolása
Alex Amancio kreatív igazgató árulta el, hogy másképp fogják elénk tárni a történetet az Assassin's Creed: Unityben, mint a sorozat eddigi részeiben. Talán végre búcsút inthetünk a jelenben játszódó részeknek?

Az Assassin's Creed: Unity kreatív igazgatója az Examinernek adott interjújában árulta el, hogy az új részben változni fog az eddig megszokott narratíva. Amancio szerint "egy új kezdet" lesz a sorozat életében, ami teljesen más kontextusba fogja helyezni a jelenben zajló eseményeket.

A Black Flagben már elkezdődött valami, de nem ugyanazt akarják nyújtani. A Unity egy új korszakot nyit majd a sorozat életében ebből a szempontból. Talán ezúttal végre teljesen búcsút inthetünk a néhol unalomba fulladó jelenkori részeknek?

Az úr még hozzátette azt is, hogy szerinte a Unity lesz az első rész óta a legjobb beugró pont a sorozatba.

Az Assassin's Creed: Unity október 28-án érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

19.
19.
#11: Nem vagy egyedül, de Donpedro már tökéletesen leírta: a többséget sajnos nem izgatja, jobban megéri nekik hanyagolni az egészet.

#18: Szerintem már a Revelations-ben is elég semmilyen volt. De legalább a befejezésnél kárpótoltak érte. Azután tűkön ültem egy évig, majd AC3-nál jött a pofáraesés. Basszus, számomra utánozhatatlan hangulata volt a 2-ben Ezio-val, a BH-ban Desmonddal lemászni a vaultokba (ígyszépenmagyarul), de tuti hogy ilyenben többször már nem lesz részünk.

De még mindig reménykedek. Jövőre piramisokat akarok, alattuk ilyenekkel.
18.
18.
Irasalgor
#11: Megnyugtatlak, nekem is tetszettek a modernkori szálak, főleg, ahogy kidomborították őket, bár az ACIII-at olyan huszárvágással megoldották, hogy az nevetséges volt. A Revelationsbe például kifejezetten tetszettek a modern részek.

Én remélem nem kerül ki belőle teljesen.
17.
17.
RangerFox
Bezzeg amikor a Vitás Liberationban kihagyták a modernkori jeleneteket, akkor meg itt háborogtak a rajongók..
16.
16.
Giggsy
#13: Francia az apja, Franciaországban él, Franciaországban nőtt fel, francia neve van, és a francia forradalomban a francia polgárok oldalán harcol. Full mindegy, hogy az anyja honnan jött, a fickó akkor is francia, nem osztrák. Valamilyen nemzetiségűnek lenni, és valamilyen nemzetiségű felmenőkkel rendelkezni kurvára nem ugyanaz.

Amúgy én nagyon örülök neki, ha végre kihagyják a modern szálat. Soha egyetlen percre sem volt rá szükség, mindig csak kiragadta az embert a múltbeli részek hangulatából, ráadásul történetileg egy kidolgozatlan öncélú hulladék volt az egész.
15.
15.
Drazhar
#6: Zseniális, bárcsak minden PR-emberke így tolná valójában is :D
14.
14.
Ghost26Dave
Mi bajod van neked az osztrákokkal?Am a comet hol van?
13.
13.
LWTF
#12: Nem tudhatom, hisz Ausztriában élek. Ha egy kicsit is utánaolvastál volna, akkor megtudod, hogy az anyja osztrák, az apja pedig francia. ÓÓÓÓ! Nem tudtad? Vagy az olvasással vannak problémáid?
12.
12.
LeBlanc
#10: miért milyennel kellene, magyarral?,í
namég csak az hiányozna
amúgy meg francia nem osztrák
bár gondolom te azt se tudod melyik melyik lol
11.
11.
Corran
Oké, úgy látszik egyedül én vagyok akit néhol jobban érdekelt a modern sztori mint a múltbéli. Az AC3ban pl azt élveztem a legjobban, mikor Desmond komával assassinkodtunk, és mindig jobban vártam mint Connor sztoriját. Akkor csak én vagyok ilyen.
Amúgy, új narratíva jelenbeli szál nélkül? Ilyen már volt, az volt a címe hogy Liberation.
De még mindig kérdem, hogy hol van a teljes egészében modern AC játékunk? Az alapkoncepció három részre tervezett annyi évvel ezelőtt, egy keresztes, egy reneszánsz és egy modern résszel. Ezzel mi lett, megette a siker? Gondoljatok bele: GTA szerű felépítés nagyvárosokban, vagy kicsikben hogy a free run se sérüljön, esetleg testre szabható főkarakterrel, választható nemmel, stb. Vagy arról csak így el fogunk feledkezni, hogy mekkora ára volt az emberiség megmenekülésének az AC3 végén? Nem látom értelmét a csavarnak, ha nem akarnak kezdeni vele semmit.
10.
10.
LWTF
Nekem az az egyetlen problémám, hogy egy ilyen osztrák gecóval vagyunk.
9.
9.
LeBlanc
#8: komor tire pen dora ini baku!
to ino likumat take?
8.
8.
Cristiano
coma vala hír nincs :S?
7.
7.
nero66
Megy a hype, jól van!
6.
6.
Donpedro
Kapcsoljuk csak be a bullshit-detektort:

"A második rész hatalmas sikere után világos lett számunkra, hogy hosszú távra kell terveznünk a sorozattal. Ez problémás volt a modern történet szempontjából, mert az új játékosok nehezen veszik fel a történet fonalát, ha nem játszottak az előző játékokkal, ami visszatarthatja őket a vásárlástól. Az AC 4-re egész jó munkát végeztünk a modern szál degradálásával, a Unity-re viszont szerencsére teljesen sikerült kiírtani."

Valahogy így értette a bácsi. Az persze már régóta világos, hogy azokat, akik végigkövették a modern történetet, azokat leszarják. A lényeg, hogy évente készüljön el a rész, és lehessen kaszálni a zsét (meg hogy ragadjon a bélyeg, de azt nem kell mondani, mert mindenki tudja).
5.
5.
Tyranio
#2 Gyanítom az a rész ahol az AC szűz játékosok a legjobb eséllyel kapcsolódhatnak be a sorozatba. Ha az előző részek ismerete nélkül játszanál az AC 3-mal, akkor valószínűleg nem értenéd meg a játék világának működését és motivációit. Nem beszélve a múltbéli történésekről, mint pl Lucy története vagy az a fickó a relevations-ban.

A Black Flags pl. egy jó "beugró pont" volt, mert még ha vissza is utaltak az előző játékokra és a Desmond vonalra, nem kapcsolta össze őket a játékkal és teljes élményt nyújtott azok ismerete nélkül is.

Szerintem, természetesen.
4.
4.
Dercsi
#2: Nálam is ennél a beugrónál akadt meg a tű :) Kíváncsi vagyok ki mit hozz ki belőle :D
3.
3.
maktub
#2: Gondolom olyan rész, ami az előzmények ismerete nélkül is kerek.
2.
2.
Bagwell
"szerinte a Unity lesz az első rész óta a legjobb beugró pont a sorozatba." mi az a beugró pont?
1.
1.
Tyranio
Na, erre kíváncsi leszek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...