Samurai Warriors 4 - traileren a PS4-es verzió

  • Írta: zoenn
  • 2014. július 11.
  • Videó
Link másolása
A feudális Japánban játszódó sorozat immáron tízéves, ráadásul az ősszel érkező negyedik rész már PlayStation 4-en is tiszteletét teszi. Ha rajongónak vallod magad, bizonyára örülni fogsz a legújabb gameplay trailernek.

A két történeti szálon futó Samurai Warriors 4-ben ötvenöt játszható karakter kapott helyet, köztük egy csomó új szereplő. A harcban hipertámadásokat vethetünk be, valamint látványos kivégzéseket is, amik Mighty Attack névre hallgatnak. Egyetlen gombnyomásra hívhatunk magunknak egy lovat, valamint a harmadik rész hordozható elemei is visszatérnek. A játékban befolyásolhatjuk hadseregünk morálját, de tisztjeink kiképzésével is foglalkozhatunk.

A Samurai Warriors 4 október 24-én jelenik meg PS3-ra, PS4-re és PS Vitára.

5.
5.
keiji maeda
#4: jó ez igaz! ugyanezt el lehet mondani a Basaráról is amit én szeretek , de ha így nézed akkor minden játéra rá lehet húzni egy ilyen lepedőt , példáúl a verseny játékok mind agyatlan nyomod a gázt és mész körbe , az fps játékokba lelősz mindenkit és kész , a sandbox játékokba elmész a térképen jelzet pontig megölöd vagy ellopod és kész , nem kell egy játékot azért mert valamilyen stílust képvisel leszólni, a játék az játék , kikapcsolódás céljából készül . :) ez egy kaszabolós japán történelmet feldolgozó játék , mondjuk kategóriájában szerintem kábé közepes szintet üt meg.
4.
4.
spikee576
Agyatlan kaszabolás az egész játék,annak idején a Genji ps2-ps3 részére mondták ezt peddig azokba mérfőldekkel kevesebb volt a gyilok ehhez képest meg abba vtak logikai részek is legalább.
3.
3.
Cristiano
2.
2.
keiji maeda
én a 2. részével mai napig játszok, bár soha nem fog a Sengoku Basara nyomába érni, de most miért van minden karakternek lila színű vágás minden csapásnál ? ez most menő vagy mi ?
1.
1.
simon 555
Október 24-én már nálunk jelenik meg, vagy csak japánban?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...