Shadow of Mordor - fejlesztői napló a történetről

  • Írta: fojesz
  • 2014. július 12.
  • Videó
Link másolása
Új fejlesztői naplót kapott a Middle-earth: Shadow of Mordor, melyben a játék történetéről mesél egy keveset Christian Antamessa direktor és a főszereplő hangját adó Troy Baker.

A Middle-earth: Shadow of Mordor története a Hobbit és a Gyűrűk Ura-trilógia között helyezkedik el Tolkien univerzumában, és a készítők szerint az volt az elsődleges céljuk - és egyben legnehezebb feladatuk -, hogy a jól ismert alapokra építkezve létrehozhassanak valami újat.

A játékosok által irányított kósza, Talion ugyan a családjával együtt meghal a sztori szerint, ő feltámad, különleges képességekre tesz szert, és bosszút áll a gyilkosokon. A játék egyik legérdekesebb eleme az úgynevezett Nemesis System: az ellenfeleink viselkedését a mi cselekedeteink határozzák meg, így például ha valakit megtámadunk, ő később is emlékezni fog ránk, és ennek megfelelően teszi majd a dolgát.

A Middle-earth: Shadow of Mordor PC-re, PS4-re, Xbox One-ra, PS3-ra és Xbox 360-ra készül, október 7-én fog megjelenni.

9.
9.
balint23h
Ezt még úgyis eltolják a dragon age 3 miatt. Eddig amúgy sem túl meggyőző...
8.
8.
havasibenzso
ez egy egyszerű gyűrűk urás assassins creed lesz .valótlan elemekkel.a filmben mega könyvben (hobbit , gyűrűk ura) az volt jo hogy nem volt túl csodás.inkább a társadalm problémákra világítottak rá de ez csak egy elcseszett witcher vagy ac
7.
7.
Ghost26Dave
Nem marad ki csak lelesz butítva :D
5.
5.
Wr4th
oktoberben kiderul... mar naon hianyzik egy jo gyuruk ura jatek... a sztori jonak tunik, csupan attol felek h naon monoton kuldik lesznek (vadaszd le ezt majd pedig azt) kapunk oan 6 oras kampanyt ami kimerul nemi "szompolygasz"-bol es hentelesbol :/
4.
4.
Dark_Temptation
jó lesz ez meglátjátok. már alig várom!
3.
3.
mestermagyar
#2: Séma, séma hátán...
2.
2.
Dízel
igazan belepakolhatnának mas ellenfeleket is, mint az orkok mert ez igy baromi egyhangú lesz. A nemesis rendszer is népbutitasnak tűnik, sztem semmi pluszt nem fog hozzáadni.
ja: 1. ugyis csúszni fog, 2. és csúnyulni.
1.
1.
Cristiano
remélem nem lesz csalodás
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...