Volt diktátor pereli az Activisiont

  • Írta: fojesz
  • 2014. július 16.
  • Érdekesség
Link másolása
Manuel Noriega, egykori panamai diktátor beperelte az Activisiont, amiért szerinte a cég jogtalanul használta fel a kinézetét a Call of Duty: Black Ops második részéhez. Biztos, hogy sokan sajnálják.

Manuel Noriega, volt panamai diktátor beperelte az Activisiont, amiért az szerinte jogtalanul használta fel a kinézetét a Call of Duty: Black Ops II-ben - mindezt azért, hogy így tegye realisztikusabbá a játékot, és így növelje annak népszerűségét és az eladásokból származó bevételét.

Noriega - meglepő módon - azt is sérelmezi, hogy "gyilkosként, emberrablóként és közellenségként" van beállítva a játékban, amiben egyébként azzal is megbízzák a játékosokat, hogy "vadásszák le" és fogják el őt. Ez utóbbi egyébként tényleg így volt: a 2012 novemberében megjelent FPS egyik küldetésében azért utazunk Panamavárosba, hogy elfogjuk a misszió során False Profitként emlegetett diktátort. Ezt mutatja be a fenti videó is.

20.
20.
Tank Dempsey
19.
19.
drat576
Nem igazán vagyok teljesen tisztában a jogszabályokkal, de pl a South Park tele van "híres" eberekkel, sokszor a legkevésbé sem jó beállítással. Ők minden epizódnál fizetnek? Vagy "Ó perelj nyugodtan Mel Gibson meg Paris Hilton, csak magatokat járatjátok le, meg amúgy is több a bevétel mint a bírság" (?) Ezt sosem tudtam, valaki villanyozzon már fel.
18.
18.
Ghost26Dave
Noriega ezeket mind elkövette.Ez olyan egyértelmű.
17.
17.
Ghost26Dave
Kuss kuss minden hater.Törődjön bele ez csak a valóság.
16.
16.
Ventus
#7: Azért nem egészen olyan mert az csak erős utalás volt Lohan-re ebben az esetben pedig konkrétan beletették az embert a játékba és nem az a lényeg hogy hasonlít e vagy nem (egy az egyben ő az kinézetre) hanem hogy a neve is az. Innentől kezdve azért meredek a dolog vagyis csak lenne ha nem Noriega lenne mert hogy ő nem fog pert nyerni szerintem :)
15.
15.
hahota
Féreg az ilyen. Semmibe veszi mások jogait, de ha az övét sértik meg, rögtön perel. Pff.
14.
14.
Szelenas
Hát igen, én is azért vettem csak meg, mert Noriega benne volt.
13.
13.
TheOneWhoKnocks
#12: Félreértitek, itt nem arról van szó, hogy hasonlít-e rá, ez konkrétan ő. Beletették, mint valós történelmi személyiséget, ahogy pl. VI. Sándor pápát az Assassin's Creedbe. Őt is rossz színben tüntetik fel, csak annyi a különbség, hogy ő már nem él. Szóval szerintem nem egyértelmű, hogy jogosan perelhet, ha magára ismer.
12.
12.
markoci555
Ha hasonlít rá, akkor nyugodtan, van joga hozzá, de kikéri magának, hogy rossz színben állítják be? Azért vannak határok...
11.
11.
SLi
I know Pablo, Noriega
The real Noriega, he owe me a hundred favors

I know some niggas from my hood that would rob Noriega
I’m talkin’ Noriega, nigga, the real Noriega
10.
10.
KőbányaKispest
Hála istennek perelje csak. Remélem a sz*rt is lehuzza róluk.
9.
9.
randall13
#7: Teljesen más a két helyzet, mert a GTA-t illik imádni, a CoD-ot meg utálni.
8.
8.
Neo1989
#7: Asszem Lindsay Lohan volt.

Egyébként kb vicces belegondolni h pl Sztálin meg Hitler menyit perelhetne :D
Őket vajon megkérdezték :D
De pl Castro is volt a BO 1-be ugye.
7.
7.
Yagami Light2626
Ez olyan mint amikor a multkor az a csaj perelte be a GTAV fejlesztőit.Kinek rémlik?
6.
6.
Hát, nekem meg erről az a véleményem,hogy igen is jól tette,hogy beperelte őket.
Mit képzelnek ezek magukról hogy ki használják más emberek hírességét,személyiségét?
Az a baj,hogy ti a saját szemszögetekből nézitek a dolgokat.Attól,hogy ti estleg örülnétek is neki ha mondjuk titeket raknának bele egy játékba,az nem jelenti azt hogy más is így van ezzel.
5.
5.
MrLentoFan
Hát igen! Az kiabál akinek a háza ég! XD XD
4.
4.
tupaccc
Mondjuk mentségére szóljon elég durva hasonlóság

3. Nem, ő ezt másképp reagállná - most ő is beperli az Activisiont, mert 5évvel ezelőtt járt egy trópusi városban, már nem rémlik a neve, mert be volt kokózva, de tutira emlékszik a videóban látható jelenetre, pont akkor, amikor jöttek a katonák, és épp a wc-n hányt, szóval sajnos nem látni őt, de tanuk bizonyítják, hogy ő bizony ott volt.
3.
3.
drat576
Ez nem is Noriega, ez Lindsay Lohan!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...