Leáll a The Sims 2 támogatása

  • Írta: zoenn
  • 2014. július 17.
  • Hír
Link másolása
Az Electronic Arts úgy döntött, hogy nem támogatja tovább a tíz éve megjelent The Sims 2-t, azaz a további frissítésekről le kell mondanunk. Akinek megvan a játék digitális változata, ingyen megkapja az Ultimate Collectiont.

Tíz éve jelent meg a The Sims 2, amelyből hallatlanul sok példány fogyott, nem is beszélve  a számos kisebb-nagyobb kiegészítőről. Ám minden jónak vége szakad egyszer, az EA bejelentette, hogy nem támogatja tovább a játékot.

Ez annyit jelent, hogy további frissítések már nem érkeznek a Maxis alkotásához, a kiadó - érthető módon - inkább a The Sims 3-ra és a közelgő The Sims 4-re összpontosít majd.

Az EA egy gáláns gesztussal lepi meg a The Sims 2 digitális változatának tulajdonosait: ha a következő öt napban bejelentkezel az Originbe, ingyen megkapod az Ultimate Collectiont, amely az összes eddig megjelent expanziót tartalmazza.

Az elmúlt években nyolc nagyobb kiegészítő (University, Nightlife, Open for Business, Pets, Seasons, Bon Voyage, Free Time és Apartment Life) és számos Stuff csomag látott napvilágot a The Sims 2-höz - most mindet megkapod, ha megvan az alapjáték.

6.
6.
kastorhun
#1: Jobban néz ki?
http://www.pcgameshardware.com/screenshots/original/2008/06/blubb_03.PNG
http://www.sims3cri.com/images/articles/milano/paragone2_sm.jpg
http://i.imgur.com/jSfeShX.png
Ezt ugye nem gondoltad komolyan.
Szerintem a 3 jobb, itt annyira zavaró hogy van a házunk és körülötte semmi sincsen.
5.
5.
SSJ Gábriel
Aki még régen vette meg a dobozos verziót, akkor az most megszívta?
4.
4.
#3: Örülj neki, hogy nem kell érte fizetni...
3.
3.
Ecneb
#1: Nekem is ez a rész tetszett a legjobban, bár én első sorban háztervezésre használtam, mint emberke nevelgetésére. Viszont röhejesnek tartom, hogy a kiegészítőket külön kell letölteni, ráadásul minden apróság külön van.
2.
2.
Cristiano
nem baj az nem fog hiányozni
1.
1.
strike19
Számomra ez volt a legjobb Sims.A grafika valami eszméletlenül jó nézett ki.Szerintem jobb néz ki mint a 3.A 3-ba mindenkinek az arca olyan mintha valami porcelán baba lenne.
Mai napig jobban előveszem 2 részt ,mint 3-at.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...