Videón a Kerbal Space Program következő verziója

  • Írta: Arell
  • 2014. július 17.
  • Érdekesség
Link másolása
A NASA figyelmét is felkeltő, független fejlesztésű űrszimulátorhoz rövidesen új frissítés érkezik. Ha még nem ismernétek a KSP-t, itt a remek alkalom, hogy vessetek rá egy pillantást, de hamarosan bétatesztet is olvashattok!

A Squad fejlesztése alatt álló űrkikötő tycoon - amiről hamarosan bétatesztet is olvashattok nálunk - rövidesen megkapja a következő nagyobb frissítését. Ebből láthattok most egy harmincöt perces ízelítőt, ami bemutatja a felfrissített kezelőfelületet, az ezentúl pénzzel vásárolható alkatrészek köré épített anyagi gazdálkodási rendszert, valamint az ehhez kapcsolódó megbízásos szerződéseket.

Ezek a küldetések képezik majd ugyanis a karrier mód összes bevételét, így növelve a kihívást, és lehetővé téve az űrprogramunk finanszírozását.

5.
5.
UndokBeka
Javaslom Scott Manley tutorial videóit, ha tudtok angolul és a játékkal gondotok van, hogy hogyan is kell játszani.
4.
4.
Veldspar
A KSP azon kevés early access játékok egyike, ami minden centjét megéri.

Én olyan egy éve vettem meg, és sosem untam rá, legutóbb a MIR-t raktam össze virtuálisan. Eszméletlen addiktív és informatív, ahogy az xkcd-n is megjelent: http://imgs.xkcd.com/comics/orbital_mechanics.png
3.
3.
mestermagyar
A létezõ legrealisztikusabb játék űrben az 1-2 nasa űrszimulátor mellett.

Soha nem is játszottam karriert. Kreatív módban is napokba telt mire egyáltalán rájöttem hogy a holdra hogy kéne eljutni.

Ilyenkor kérdezem én, miért űrszimulátor a gagyi gravitációs lődözős játékok műfajának neve...
2.
2.
JoHnNiEE
ideje volt :)
early alpha óta játszom a tákolmánnyal és hihetetlen sokat fejlődött, de legalább még ennyi van hátra a végső release-ig. Természetesen egyik steames akción bezsebeltem,s azóta minden update-nél előveszem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...